Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, May 24, 2011

LAnGIt DA bERDEnTAm-DENtUM..;D

alhamdulillah..

ari mau ujan..

shaye sgt laa suke kalau ujan..


lapo laa plak perut ni time ujan2 nikan..
dapek makan lempeng ngan sambal ikan bilis pon careeee gak nih..hehee

seb baek dinner mlm td da buat..xlaa meleleh air liuq den ni teringin kan..;)


ni dinner kami mlm td..

hubby request for ikan bakar..n tahu sumbat..;)

wifey ni plak teringin nak makan lempeng..ape lagggggggii

laju je lik keje singgah pasar malam g beli bahan2 sumer..;D


pada shaye memasak x meletihkan langsung!!

srius..lagi2 sediakan tuk suami kite kan..

kate orang nak tawan hati suami ni melalui perutnya..hehehe


jd gunalaa skill yg ada ni tuk memasak tuk suami kite kan..:)

da penat2 husband g keje kan..balik mesti laa nak sediakan makan mereka..

x pernah terasa penant dan susah pon nak sediakan sume ni walau tiap hari..


janji ape yang masuk ke perut dia HALAL dan bersih..:)

x laa sakit perut keracunan makanan nanti kalau asek makan luar je..

kite pon x pasti cara penyediaan mereka ni bersih atau x kan..

kire naseb laa kalau balik tu perut x sakit kan..:p

ni feveret hubby..

kate dia ari2 makan tauhu pon xpe..:)

dia x kisah pon...


da jd wifey ni kena laa rajin ke dapur..bkn takat dapur je tau..;)

kawen bkn takat nak dpt title WIFE je tp habuk ape pon tamau buat kan?

badan x tahan lasak nanti lama2 jd PEMALAS kata orang..

ni penat tu penat.sikit2 penat..


yang pasti makanan berunsurkan kekacang ni kan bagus..:)

lapaoooooooo laa plak cite pasal makan

arini mau balik umah mama laa..

yeaahhhhh..

3 comments:

  1. wah samala suka tauhu. nak plak wat tauhu bakar.. sedap2x :-)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا