Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Friday, May 6, 2011

SupRISe bUat SuAmI..;D

~~ HEPI 3RD MONTH ANNIBERSERY B~~

5.5.2011

genap 3 bulan kami berumah dan bertangga ye..

hehehe..alhamdulillah atas rezeki dan lindungan allah buat kami suami isyeri..;D

mr.hubby ynag tergezut malam td..masuk2 je umah bergelap..

hehehe..padahal kuar dinner sesama malam td..;p

begitu pantas si wifey ni siapkan meja dan lilin2 bagai..hehehe


senang sbb mggu ni hubby shift keje malam

jd biler ptg lepas keje di umah..siap solat..n kemas umah dan bersiap

da bleh wat preparation ni plak..ahhaha..senyum pajang je cik abang nie..;)

selamat ulangtahun bulan ke 3 yang..:)

ini yang terbaek wifey kamu ni boleh sediakan buat suaminya bulan ini..

ape yang ada bulan ini, ni laa yang dpt kite raikan sama2 berdua kan b..;D
BULAN DEPAN XTAU LG CEMANA...;D



~~HoME SwEEt hOME~~
Sweet & simple teratak bahagia kami nie..:)
alhamdulillah punyer bumbung untuk berteduh adri ujan dan panas
berlantai untuk bersila dan berbaringan..;p

1 bulan lepas TARIKH KERAMAT ini seringkali kami tidak berada di umah kami sendiri..
bercuti laa..jalan sana jalan sini laa..keje laaa...bulan ni je dpt berdua di rumah sendiri..dpt laa wat suprise ginie..hehehe


semoga selamanya kan sentisa begini..;D

DIRAHMATI DAN DILINDUNGI ALLAH SWT..


di kurniakan suami sepertinya..tidak pernah terlintas di hati kan dpt memiliki..;)

di sayangi dan disenangi..alhamdulillah atas jodoh yang dikurniakan Allah Swt..


our 1st red velvet cake!!

sedap..mekaseh pda kakak yang susah2 buatkan kek untuk ninie nie..:)

sedap!!..tetiber terlintas mau buat suprise tuk suami..


moga2 kamu terhibur ye sayang..;D

sayang kamu ketat-ketat encik suami

22 comments:

  1. hepi 3rd month anniverary sis...
    sronots bila buat surprise2 nie...

    ReplyDelete
  2. tq rasp..:)
    saje je buat suprise kat hubby...;)
    mekaseh ye yang...

    ReplyDelete
  3. sweetnya!hihi

    kdg2 rasa xsbar nk happy2 sweet2 yg kamu.hihi

    O.o

    ReplyDelete
  4. hehehe
    mekaseh yang..:)

    x sweet mana pon..hubby kite kan..buat laa pe pon..pasti dia suke..:)

    hubby shaye suke suprise2 nie..hehehe..

    ReplyDelete
  5. happy 3 bulan berkahwinan syg!!
    semoga kasih sayang ant y'all berdua kekal abadi selamanyeee tau..^^
    sweet sangat ok..,

    ReplyDelete
  6. umieeeeeeeee..:)
    sehat x bb n umie nie??

    mekaseh ye qah..hehehe
    suke2 je nih..hehehe

    insyallah mudah2an..nak tambah ahli keluarga juga cam qah & qy..;)

    ReplyDelete
  7. umieeeeeeeee..:)
    sehat x bb n umie nie??

    mekaseh ye qah..hehehe
    suke2 je nih..hehehe

    insyallah mudah2an..nak tambah ahli keluarga juga cam qah & qy..;)

    ReplyDelete
  8. happy anniversary ninie cayanggggggggggg...wooooo,romantikkknyeeeee

    ReplyDelete
  9. wah!sweet nyer!suke2 tgok cm nie..
    hope happy 2gether untill end...=)

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah,,,smoga bahagia selalu yea..hee

    ReplyDelete
  11. wah best.....kek pun nampak sedap..

    ada balnce lagik dak? nak skewt..ehehe

    ReplyDelete
  12. kak atty..
    meh ler kak..ada lagi x terabes kami..:)

    ReplyDelete
  13. kielaaaaa...:)
    mekaseh sayang..:)..
    jgn sedih2 okeh...
    pape roger je sama ninie tau..;D

    ReplyDelete
  14. thanks WA darling!!
    pasni wawa ngan encik tunang turn plak..;D

    ReplyDelete
  15. it's my place..
    alhamdulillah..insyaallah yang..;)
    mekaseh ye singgah sini..;D

    ReplyDelete
  16. mekaseh nairaa...;)
    kamu juga ye...;p

    ReplyDelete
  17. op...;D
    ada yang..
    mau??mari laa dtg umah..;p

    ReplyDelete
  18. thanks my dear RUSA....hahahahahahhha
    bulan depan kalau nak buat kezuttan bg laa kklc ker tools box kerr apa yerr hahahaha anyway thanks a lot.mmmuuuah god bless u amin... :)

    ReplyDelete
  19. siap ade candle2 lg.very2 sweet.kalau tetiap bulan camni mmg syok...hati sentiasa berbunga2 :) selamat anniversary ye..smoga bahagia hgga ke akhir hayat kamu berdua..

    ReplyDelete
  20. Thanks Ninie sebab berminat nak order RVC ;-)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا