Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, May 18, 2011

~~HoNEyMoON dAy 2~~;D


it's sunday..;)
hehehe..bangun2 je pg tgk2 hubby xde kat sebelah..
cuak kejap..rupenyer hubby shaye g cari breakfast tuk wifey dia nie
hehehe..so sweettttttttttttt yang..ingat da lari balik kl td..hehehe

terus siap mandi n mam pagi..agenda arini mau g jalan2 lagi dan cari souvenir tuk kawan2 n familiy..:)..nak g cari Sataok Market...orang kate sini murah n best!!..;p


ternyata memang best..

heheheh...


cik hubby tawaf satu pasar..cari gift..ehehhe

wifey sibuk cari pua kumbu nak buat kraf kat umah..:)

wifey dia ni kan minat design2 interior dlm umah..

harus rambang mata cari pua kumbu laa kan..heheheh

dapat juga si kucing kayu comel nie..yeahhhhhhhhhhh

tenkiu sayang beliakn...kucing ni made form kayu..yg bestnyer dia bersambaung..means BERCANTUM..dengan HEART di tgh2 tue..heheheh..cute!!

puas berjalan..harus laa cari mall yang sejukkkkkkkkkkkk..:)

aircond harus laaaaaaaaaa..kena plak basah tekak ngan ICE BLENDED CARAMEL dari si KPO KACANG ni kan..heheheh

then sambung lg cari kraf n gift kat kedai bosnian ni..jgn x tau...owner dia ni bosnian...:)

sgt friendly n pandai ckp melayu da mamat nih..hehehe..kedai dia sgt unik..:)

mcm2 ada...mcm kat bali pon ada gak..haahha



balik je lodge mestilaaa bersantai layan TV ngan hubby...:)

kecapekan berjalan seharian...:)

seronok honeymoon berdua nie..hehehe

ni nak g makan malam..

balik2 mandi n bersiap plak mau dinner sama hubby tepi sungai..:)



mau tgk sunset di waterfront..:)

n cari makan..hahaha...pewut da nyanyi..hehehe

layan je lepak tepi waterfront tu..sambil2 tgk bot2 lampu2 lalu..

sempat lg tu sambar souvenir tuk si kecik antasha, aiman dan irish shaye..;)

baju tshirt buat mereka..;D

hubby layan lamb chop while wifey yang da montel ni makan NASI ARUK..;)

pelik kan nama makanan ni...tp rasa dia not bad..mcm nasi lemak tp bkn nasi lemak..hahahah





jalan2 jalan dekat waterfront..:)

beruda berganding bahu berpegang tangan

hahahaha..romantik jer kan yang..:)

hehehehe..;D


ini laaa masanye berdua..

bercanda dan bergumbira

jauh dari hiruk pikuk kota batu di Kuala Lumpur tu..;D


tenkiu hubby for da trip..;)

hubby kate ni 1st honeymoon..

yeah yeahhhhhhhhhh..;D

7 comments:

  1. bila lah kty nak sampai sarawak nie..

    ReplyDelete
  2. bestnye,,,,,xsabar nak pi honeymoon jugak

    ReplyDelete
  3. bestnyee..kat kuching mmg byk tmpat mnarik..hehehe..nak keychain sis..heehe

    ReplyDelete
  4. pasni kak atty plakkkk..:)
    ninie pon kebetulan dpt air asia promo yg murah giler kak..hehehe

    ReplyDelete
  5. sue...
    yeahhhhhhh pasni kamu dan encik green plak ye..;D

    ReplyDelete
  6. lalink...
    mmg byk tpt leh pegi kat kuching tu yang..:)

    nak keychain??
    bleh2 tp cemana nak bg kat kamu yang??

    ReplyDelete
  7. bestkan pi sana,
    tambah2 kalau pi hanimun,
    lagilah best...
    hihihihi

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا