Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, May 18, 2011

AFtEr 3 mOnThs..YeAhhhhhhhh iT's HoNEymOOn BabEh..;D

OllA kUalA lUmpUr..;)

arini ninie masih dalam mood coti2 ye lagi

sila ambil maklum..heheheh


kite mulakan dengan baby beshar yang x jemu mata den memandang ni ye..;)

mesti laa sumai shaye yang di cintai siang malam nie..:)

hehehhe..ni dlm flight..flight kami jam 7.10am


x ke gile awal da ada kat airport..;D

3pg da kuar umah..dengan mata panda laa nyah kalau da x tido semalam kes takot terlajak perahu nanti..hahahha



alhamdulillah

selepas 3 bulan usia perkahwinan

kami g berhanimunnnnnnnnnnnnn..yeah

mekaseh sayang..;D..love u!!!


x plan nak ke kuching pon berdua

finally dpt juga..hehehe

memang unsangkereble giler..hehehe

perjalanan dlm 1 hour 4 min jer..

x lama sgt sempat wifey ni bantai membongkang dlm kapal..

hehehe..ngantok siottttttt..;)


sampai airport kuching da ada orang tunggu kami nak bw ke hotel..:)

yeahhhhh amek masa dlm 20 min gak laa airport to hotel ye..


mandi2 terus kami kuar g jenjalan..

hehehe..g cari bekfest ye...lapa x hengat punyer sampai2 terus cari makan isi perut..;D


x sabar ni mau naik boT-bot murah kat sini..:)
percaya x??rm0.50 sen je sekali naek beb..agak takot gak sebenarnyer walaupon x jauh..hahaah
sebab ye sgt laa rendah dan beralun2 nyah!!!..

tp syokkkkkkkkk..;D
hubby suke...ninie pon suker..nak cari makan kat seberang laut..ehhhh seberang sungai jer..hehehe



muka laki bini seronok 1st time nek sampan gini..hehehe

terasa cam orang dulu2 je..hahaha

lepas makan terus cari kedai KEK LAPIS PALING FEMES DI SARARAK...;D

KEK LAPIS DAYANG SALHA

oooooo rambang mata doll nak beli..mcm2 rasa...mcm2 kaler ada...

murah n sodapppp giler!!


sekaton ko ninie borong tuk family n kawan2..

heheheh..pelik2 namanyer..warna yang kalerfull lagi..:)

nak makan dtg umah ye..;D







muka wifey yang sonok dpt borong kek lapis

cik hubby dok layan je bini dia pusing2 dlm kedai kek pilih kek ape nak blei..heheheh

sabor je laa yang ek..:)



misi keamanan hubby n wifey ni seterusnya...

jeng jeng jeng..eheheh..g cari statue kucing..hehehhe

1st mission..

yeahhhhhhhhhhhhhhhhh berjaya

hahahahah...nampak x kucing2 berkeliaran tuh?

hahaha mcm ral je kan...;)

yang ni dekat dengan water front tu je..:)

then hubby bw wifey ni jalan2 naek scooter ye kawan2..

kami ni berhanimoon naek scooter je pusing bandar kuching ni..:)

senang murah n merata2 leh pegi tau...






da blaja pasal sejarah kuching baru laa bleh g sopinkkkkkkkkkkkkkk..;)

owh ni aktiviti paling seronok sekali ye..hehehehe

pagi sampai malam pon x kesahhhhhhhhhhhh..;D



bile da ponat..

keje ye melantak laa lagi kan..asek makan je hubby kate

pipi da tombam da tuhhhhhhhh...:)

hehehehhe

misi ke 2..

jumper si kucing ini plakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

yeahhhhhhh akhirnya dpt gak kami ke mari..inilah tanda anda berada di Kuching ye kawan2..;D

sampai ternganga molot ye nie..heheheh









haaaaaaaaaaa inilah kucing paling besharrrrrrrrrrrrr sekali

puas hubby ku duk pusing2 nak cari si kucing putih ni

hahahahha...mekaseh sayang penat berpusing satu bandar cari kucing ini..;D





rasa nak culik bw lik umah je si meow nie

hehehehe..seb baek berat..hehee


puas hati dpt jumpo kucin2 ni sume..

hubby bawa ku pulang ke hotel dan bersiap tuk kuar dinner plak..:)

dinner kat waterfront..:D



tenkiu sayangfor this HoNEyMoON...;D..biler berdua hari2 pon honemoon kan..janji di mana ada shaye di situ ada KAMU..;D

3 comments:

  1. wah seronoknya gi hanimunnn..
    tgk pic ninie ni terasa nak pegi hanimun jua.hehe

    ReplyDelete
  2. heheheh
    seronok gak kak...;)

    jom2..kali ni hanimun akak leh bw bb da..:)

    ReplyDelete
  3. wah ke kuching yer,
    bestnya,
    akak dah lama x pi sana,
    rindu jugak nak pi sana,
    huk huk huk

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا