Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, May 31, 2011

Us By The BEaCh..;D

yeahhhhhhh

ollaaaaaaa everyone..:)

bertemu kembali kiter..heheheh

sowi laa ek..


semalam kami masih bercuti2...hehehe

asekk cuti jer kan...selagi blom start bz penuhkan ari2 dan waktu bersama suami dan keluarga..

honeyyyyyyyyymoon je keje kan...;D

selagi masih berdua ni abeskan laa waktu dengan suami dan kedua blah keluarga..

da ada bb kang kompom x dapek laa nak honeymoon2 bagai da..;)..kondisi si kecik harus di utamakan kan??xkan laa giler nak bw anak ke laut time dia kecik2 lagi panas2 rembang cenggini kan??


mau demam laa plak nanti..:)

jd waktu2 terluang ni laa dpt berkepit ngan cik hubby n layan anak2 buah ni ha..mungkin da besar2 cam ni baru sesuai bw anak bercuti kan?


oleh ituuu..kiter honeyyyyyymoon jer laa ari2 selagi berdua ye dak..;)


hehehe
3 hari 2 malam bt da beach memang heaven..malam berlangitkan bintang yg bersepah2 di langit..dengan hembusan bayu dan bunyi ombak yang nyaman..angin pon sepoi2 bahasa jer kate orang..ehhehe

before nak balik sempat lg cik hubby layan anak2 main layang2..jgn kate anak2..mak budak bapak budak pon main sama..:)..seronok giler dpt berhoneymoon sama keluarga..;)

terasa penuhnyer jiwa..;)
selalu dudk berdua senyap je umah..ni beramai2 memang seronok sgt!!
makan ramai2..masak ramai2 dengan kakak2 ipar..lepak dengan bag2 ipar...
fuhhhhh seronok rupenyer keluarga besar ni kan..;)







layan si Kentang, hamster kak lang yang sampai 4 ekor..jgn kate bercuti bw orang je tau..:)

siap hamster pon bw sama dik...;D







biler ramai..banglo sebesar alam pon masih nak bercamping..:)..seronok pasang khemah berdepan laut ni..angin best jer tau..:)..tghari dan malam lepak kat khemah..fuhhhhhhhhhh besttttttt ooo..;D





cik hubby sempat layan kayak sama abang ngah..:)

ninie naek sama abg ipar shaye..husband kak lang..

kak chik naek ngan husband..

n kak lang naek dgn abg ipar..kak long husband..;D


masing2 mmg sporting giler!!

syokkkk..hehehe..;p



xtvt malam..

BBQ iinggggggg..;)...bakar satay..ayam..sosej...panggang ikan..

enakkkkkkks beb...


sambil2 layan si kecik2 ni main bola...

yang hubby bw helikopter besar dia..seronok laa anak2 ni layan..;)




pagi2 subuh da bnagun siapkan breakfast..:)

mcm2 ada...akmi masak ramai2..yang best banglo ni 4 bilik siap bilik air masing2..;)

dapur sume lengkap bleh masak2 lagi..mcm kat umah beb..;D


terbaek laa!!;D

pagi2 da terjun laut..

perghhhhh sejuk je..best giler..terus berangan nak ada umah tepi pantai..ehhehe

tp takot gak tsunami kang mana nak lari kan?hhahahah



hubby n in laws layan naek banana boat..;D

kite amekkan picture je..hehehe

sebab da siap2 mandi n salin baju..

hubby siang malam berenang je dia..

da mcm udang kena bakar da kulit merah2..:)



si kecil2 ni laa yang buat honeymoon kali ni seronok..

masing2 dengan keletah dan perangai masing2 kan..

next time vacay..nak bw MY OWN plak..ehhehe..insyaallah..;D











anak3 buah shaye ada 9 orang sumernyer

mana laa x riuh rendah umah nie..;D



sibuk melayan anak2 buah..:)

makan2 sama in laws n mama..

mcm2 laa borak kan..;D



petang main tanam2 plak sama kakak n abg ipar..anak buah laa jd mangsa..hehehe




tgk tu hubby!!!

;D..seronok btol dia kan..hehehe
















ini laa banglo kami stay tue..:)memang penuh je weekend husband n wifey nie..minggu ni ada reunion family blah ninie plak..yeha yeahhhhh...;D


kalian ke mana last week??

9 comments:

  1. cantik tmpt tu..pergi pantai mmg besh kan..

    bz sokmo ninie ye

    ReplyDelete
  2. beshnye...beshnye...beshnyeeeeeeeeeeeeee...banana boat tue pon lagi beshhhhhhhhhhhhhh...

    ReplyDelete
  3. bestnye kak ninie...kt mane tuh?

    ReplyDelete
  4. wowww..best giler laa sis...suke nengokk..nak2 kalau dengan family yg besar...hmmm..

    ReplyDelete
  5. hehehehe
    bz kak atty semenjak dua menjak ni..lg2 cuti sekolah kan kak..

    mcm2 event laa ada..:)

    ReplyDelete
  6. sgt best kileaaaaaaaa..;)
    mandi laut x hengat punyer
    hehehe

    ReplyDelete
  7. lalinkkkkkk..
    family besar sgt seronok..;D
    heaven sesangat..;D

    ReplyDelete
  8. last week kek nogori...


    yg best ada ikan bakar...wuhahhaa...

    bila along nk blanja ikan bakar nih??

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا