Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Friday, May 20, 2011

TiRA mISS U tOnYtE..;D

OLLA bestiesssssssss..:)

kl da gelap..jom kt pulangggggg...

yeahh yeah sejam je lagi...


heeee..;)

lunch td lepak KLCC..

thinking of doin somethin tonyte..:)


sms hubby..

"yang, malam ni kt wat kek tau.."

hahahaha...:)


ooo da lama da nak buat TIRAMISU nie..

mggu ni berkesempatan sebab esok da wekeeeeeeeeeeeeeeeeend

yeahhhhh...bleh relax2 layan cakes..weeehuuuuuuu


so hubbyyyyyyyyyyyyy..

let's do it tonyte..;D

yummmyyy...

semalam dinner layan subway sama hubby kat mid valley..:)

hubby saye ni hantu salad..jd makan subway memang kesukaan dia sbb byk sayur kan?


so peeps..:)

enjoy ur weekend okeh...


selamat bercutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sume..


7 comments:

  1. BESTNYE TIRAMISU...share la cara nk buat...huuu~

    ReplyDelete
  2. rasanya,
    bilalah dpt kita bertemu kan,
    teringin bebenor nak jumpa tau,
    huk huk huk

    ReplyDelete
  3. tiramisu..salah satu mende yg ratu lom cuba buat lg :)

    ReplyDelete
  4. naira,
    xpenah sangka caranyer sgt mudah jer...hehehe

    nanti ninie share ye..:)

    ReplyDelete
  5. sis wanieeeeeee...
    sgt mau jumpe kamu juga sis..:)

    ReplyDelete
  6. ratu,
    should try..
    mudah sekali rupenyer..;D

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا