Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Friday, May 27, 2011

bOdYsHop & HoNEyMooN laGii..;D

selamat ari jumaat sumer..:)

hehehehe..da petang baru rajin nak menulih nie..

hehehe...sebab perot da kenyang..hati da senang..ahhaha



arini lunch kat klcc ngan my sister millie..e

adik shaye ada kat sini seminggu sebab ada kursus kan..jd bleh laa lunch makan sama dia..:)

bertahun keje..nak masuk 4 tahun da..1st time lunch sama adik kat tpt keje sebab kami lain branch..;D


cik hubby tgh kusyuk pomen HELI dia..semalam heli tu MAYDAY..MAYDAY...hehehehhe

kena laa kami g Times Square lik keje semalam....g sana repair heli..ngan my sis juga..kami bertiga g jalan2 n makan2 sampai malam balik dari keje semalam..;p


alhamdulillah sehat da heli cik hubby shaye nie..

so petang ni leh laaa bw g vacation..weeehuuuuuuu..;D

so sukerrrrrr sebab balik ni kami ada vacation lagi till sundayyyyyy



yeah yeahhhhhhhhh

HONEYYYYYYYYYYYMOOOOOOOOONNNNNN AGAIN!!

hahahahaha...best best...
jenjalan lg sama hubby



malam td da siap packing2 da..

hubby da siap2 pac baju dlm beg..everythings is ready so balik ni tinggal bersiap then bleh gerak da...i can smell da seaaaaaaaaaaaaa breeze already..;D

tghari td sempat laa cari wangi-wangian ni ngan angah..:)

sakan berjalan pusing KLCC..hehehehe

macam di ameknyer..:)

puas hati kan ngah..hahaha



HAVE A NICE WEEKEND EVERYBODY!!

KAMI NAK PEGI BERHONEYMOOOOOOOOON!!

;D

P/S:

JumPE miNggU DEPan HokeH!!:)

3 comments:

  1. beshhhnyeeeeee g honeymoon lagik,hati2x taw darl,drive safely okeh...

    ReplyDelete
  2. wah siap bli wangi2an ni...hepi honeymoon ye... :) pssttt..font type kat sini ley tukar tak (ehehe sesuka hati je kan soh tukar.mcm blog sendiri) maklumlah dah tua ni pening pale bace font curly2 :) tp tak kisah kalau tak tukar pun.bg cadangan je :)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا