Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, May 19, 2011

SukAnUn VII, tEReNggANU..;D

na na na na na ganu kiterrrr..;)

heheheh ini laah yang ninie buat seminggu xde kat kl last week

kami ada SUKANUN 7 kat terengganu


rasanyer ramai member blogger tau pasal sukan badan berkanun nie

best beb!!atlit-atlit berkumpul satu malaysia kat UMT TERENGGANU..

terengganu sinonim ngan laut

sana sini laut so sgt laa panasssssssssssssssss mak nok..;)



ni malam perasmian..:)
9 may 2011
kat padang UMT..



skuad kami malam tu berjubah hitam dan ber ROB putih untuk lelaki..

kelakar tp smart...lain dari yang lain..:)

i am the DARTERS..;D

main dart..hehehe



jangan kate dart

segala bapak sukan ada di pertandingkan kat sana

dari darat sampai ke laut sume ada..;)

dis is my DARTERS TEAM..:)

2 je perempuan dari TH..

gempak sume lawan power2 beb...










yang paling best sambil menyelam minum air

heheheh..kami di bawa pusing2 terengganu..hahahah

g masjid kristal..g pasar payang laaa

g makan kopok lekor laaa

harus laa ninie mau sebab da bertahun2 x ke terengganu ye..;D


















ke PASAR PAYANG,

sempat beli kain batik 3 pasang nak buat kebaya

heheheh


giler mahal batik2 kat dlm ni

lawa2 plak tu tau..;)




yang x besttttttttttttnyer...terpaksa laa cik hubby di tinggalkan kat umah seminggu...ehhehee..cian diaaaaaa...;D

3 comments:

  1. saya pun bru blik dr ganu gak kak...honeymoon...hehhehehe

    ReplyDelete
  2. umt u adik kita. terengganu pulak kampungkuuu. ish lama x balik sana.

    ReplyDelete
  3. antara semua2 part saya paling suka yang gambar sis tnjuk baju kat pasar payang tuee..Masya Allah canteknyeee..huwaaaaaaaaaaaaaaa..bila nak g tgganu nieeeeeeeee...waaaaaaaaaa

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا