Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, November 16, 2011

~bIle KEJE Tu datANg DAri HATi Yg IKhLAs~;)

ehehhehe

suke tgk gambar candid kami nie..:)

dengan hubby show off pas klia dia..:)

macam ni laa kami bile hati senang nak pegi keje..keje kena ikhlas baru seronok tu ada..:)

sume ni ptg semalam..kami on duty malam td..sambut jemaah pulang..jd balik umah siap2..makan2...sempat lg hubby layan ps3 move dia maen archery..;)

sedang bersiap nak kuar umah..kapal sampai around 9 pm malam td, tp kami kena lapor diri 3 jam sebelom jemaah sampai..seronok bile duty pertama dengan suami..siap sama2..:)..g keje sama2..makan sama2..:)..syurga saya rasa..;)..alhamdulillah..


hubby paling seronok kalau on duty..nak melaram hensem2 kate dia..:)

x melaram pon hensem da yang..bergelak bertepok tampar kami..hehehe..seronok bile keje berdua nie..asek kena perli je laa kami..:)..keje laki bini..;D

sempat singgah hentian DENGKIL tuk solat maghrib..:)

minum2 n makan dengan kawan2 ramai2..:)

x terasa penantnyer keje tgh malam tunggu jemaah balik nie...

hati senang biler tgk mak2 ayah2 kuar dari kapal terbang..dengan muka penuh kegembiraan setelah bergelar haji dan hajjah..:)..alhamdulillah rezeki mereka..alhamdulillah semua yang sampai sihat walafiat..;)

nak layan 450 orang jemaah..:)
dengan beg2 mereka yang maha banyak..satu kepuasan yang hakiki bantu tetamu allah nie tau..:)..bahagia yang menjalar dlm saanubari..lagi2 biler kat luar..anak cucu menjerit2 panggil atuk nenek mereka..satu rasa yg x dpt gbr dengan kate2..:)..ninie yg pandang pon bergenang air mata dgn kegembiraan mereka bertemu ahli keluarga..:)...seronokkkkkkkkkkkkkkk sgt jumpe mereka dan berkenalan dengan mereka semua yg dtg dari tiap pelusuk negeri..:)..dengan niat masing2 yang hanya allah yang tau..;)

semoga mereka mendapat haji yang mabrur..:)

No comments:

Post a Comment

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا