Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, November 17, 2011

~SuP tulAng VS sAMbaL daGinG melAkA~

assalamualaikom..:)

weehuuu ebelibody..:)

mula2 saya thanks pada Allah sebab kejutkan saya dari terlajak pagi nie..:)

pada hubby juga sebab susah payah hantar bini sampai depan pintu opis arini...mekaseh sayang..jasamu di kenang..muahhhhh..;D

ooo

ini si wifey yang kelaparan..:)

bagai mengantuk di sorongkan bantal..eh sialp..bagai lapar di sua pinggan..hahahha

mekaseh cik hubby sayang bw wifey bekfest paling lazat ye..ROTI JALA vs KARI AYAM...ROTI BAKAR n HALF BOILED EGGS memang menaikkan semangat...:)


tu yang lunch terus x makan sebab kekenyangan melampau..hehehhe

kena plak semalam ujan lebat kan..dan memandangkan tekak ni mengidam nak makan sup tulang..terus laa laju call cik abe kate nak masak sup tulang for our dinner malam td..:)


see..wifey 1st time masak SUP TULANG..:)

siap calling2 mamaku kat kelana jaya lagi cemana nak masak..hihihi

teringin punyer pasal kan..:)..lagi2 plak ada sekilo tulang korban ada dlm fridge harus laa di masak kan..:)


kena dengan sambal cili kicap..ngan kentang n carrot summore..fuhhhh...layan..sejuk2 malam td...:)..sambil layan SI TUDUNG TWEET..:)

lawan plak ngan feveret hubby SAMBAL DAGING MELAKA VERSION..

ni feveret hubby ku...sampai melaka call mama how nak masak..1st time buat sunday kelmarin cam ada kurang sket..:)..jd call mama balik minta resepi..;p


practice makes perfect babe..:)

x suke laa asek mkn luar sama hubby..lg suke masak

terjamin kebersihannaye..;D


bile mood memasak mari..:)

inilah hasilnya..;)

4 comments:

  1. ye ke??
    mama ayah hubby orang melaka laa yang..feveret dia nie..belajar laa shaye ngan mama mertua..;p

    ReplyDelete
  2. ooo kira mil org saner.awak lak org mana?nurul mmg asal melaka,mama kelantan abah johor n hubby kelantan.hehe campur2

    ReplyDelete
  3. ooo..;)
    kite orang selangor..hubby orang KL..:)

    mil ORANG SANA

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا