Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, November 30, 2011

~WiFEy gArdenING mOOd~

ooo ini muka teruja jumpe pokok stoberi di taman yang hangat..:)

power x power laa tumbuh gak stoberi di cuaca yg panas ye..ckp kat hubby nak beli..nak gantung lam bilik tido..kan ada aircond..hahahaha..sejuk..hihihih

ni monday semalam..cuti kan..jd laki bini ni keje UKUR JALAN laa ape lagi kan..:)

pas siap2 di umah..hubby ajak jalan2..then kami ke TESCO cari barang dapur umah..

ari cuti ni laa waktu nak abeskan bersama kan..ecehhhhhwahhh..;p

oooooooo wifey da terkelip2 biji mata kenen kat hubby nak beli pokok2 comel ni nak gantung kat depan bilik ..:)..kat luar rumah laa kan..baru berseri2 dan penuh warna-warni..haaiissshhhh kalau dpt g garden alamatnyer berjam2 pon xpe..:)..suke dengan kehijauan ni sume..rasa nak ada taman sendiri laa nanti..:)

ooo cik abang ni bab2 pegang n tarik troli serahkan pada dia..abes satu row ke satu row dia jelajah..saya yang letih kaki..;)..penuh satu troli dia senyum puas hati..hubby ni type yang before nak beli brg dapur dia da selidik ape yang kurang kat dapur umah tu..:)..ape yg on da list je dia akan beli..:)..tuk elakkan pembaziran kan..:)


dari tesco shah alam hubby bw wifey ke IKEA pulaaaaaaaaa..;)

ooo ini feveret place ku nak berangan ye..:)

hehehhe sebenarnyer g cari brg umah sebab last week g baru tu da out of stock..:)

jd ni baru sampai yang baru..:)..sampai2 damansara je ujan turun dengan lebatnyer..:)..

orang da mcm ulat dlm ikea tu..sabar je laa...


yang penting weekend kami full house!!;D

anda ke mana?

2 comments:

  1. bestnyeeee :)) , kite dok rumahh jee , da lame tak kuar umah , hehehe

    ReplyDelete
  2. huhu i xde bakat nk gardening :p

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا