Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, November 27, 2012

Entering my 3RD tRIMesTer....;D

salam,
hi lil papa & mama..:)
entering my 3rd trimester da nie..alhamdulillah
semoga segala urusan di permudahkan Allah SWT, amin

bersyukur sangat2 my 1st pregnancy ni x meragam langsung
alhamdulillah, mama lil gurl ni sgt well behave, dengar ckp n manja cam papa dia hehehe
lill gurl ni sgt paham bile me say somethin to her..:)

ni my weekend last week ngan papa, atok n nenek..;)
ptg papa dtg amek, kami ke Pureen Sale PJ tu,
uishh rambang mata cik papa :)
mmg murah sgt n berbaloi2 kami beli brg anak kat sana..:)
alhamdulillah ada laa sikit rezeki lil gurl nie..

paling sonok tgk cik papa kelam kabut pilih brg baby, last2 surrender ngan atok, mama ngan nenek yg pilih brg atas persetujuan bersama cik papa hahahaha...;D

then malam tu kami ke SS7 plak, g besday party Kakak Raisya Sofia..;) yang ke 2 thn..my besfren lil gurl..:) yang kt atas ni adik ye Rizqy baru 4 bulan..sgt laaa nakal n suke ketawa n senyummmmmmmmmmm je wat auntie geram..:) dia sonok laa tu cam tau2 je dlm my tummy ni gurlfren kan..:)





paling besttttttttttttnyer, ptg lepas penat twaf pureen sale tue, bodek2 cik papa bw g mkn kat MURNI SS2..
ooooooooooo rindu sama minuman dia heheheheh
lepas 7 bulan baru cik papa ni bw saya g mkn sana...
dinner ngan atok n nenek gak..:)

sgt suke bile dpt minum ape yg diidam2kan..hehehe
mekaseh cik papa..:)




bile da balik terus laa mengemas almari baju si kecik ni..:)
atok nenek da siapkan almari dia da..:)
macehhhhhhhh atok n nenek..;)

sgt laa teruja bile mengemas barang2 si kecik nie..
masih ada lg sikit2 x lengkap lg brg dia..:)
nanti mgguni kt ajak papa g expo mid valley plak ye sayang mama..:)

bersiap sedia ye cik papa
hehehehe

2 comments:

  1. aaa dh besar dh perut u yang. comel je u seri seri muka

    ah rindu Murni haha. i suka air pinkpanther dgn kalamansi dia u.

    ReplyDelete
  2. heheheh seri ke yang??:)
    pasni u plak tau, i doa2kan nie..;)

    pink panther pon my favor gak tp kena dielakkan dulu yg letak2 soda..tajam oooo heheheh

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا