Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, November 21, 2012

WElcOmINg A new Lil PAPA SKatERs...;D


salam mommies n daddies out there..:)
teeheeee...da makan pagi da?
kami sudaa..;)
yeahhhh..

ni gbr last weekend..bese laa weekend lil papa ni akan bw saya kuar jalan2 cuci mata kaki tangan sume laa ehehhe..maceh sayang bw g jnjalan..g exercises sket hahahah...kami ke Times Square last sunday.. g dating berdua setengah..hahahah..:)..pekena Toast Box dulu..

then terus ke misi bersopinkkkkkkkkkkk...which i likeeeeeeee sesangat..hehehehe
abes tawaf satu times tu sama lil papa nie..teruja bile tgk bj2 si kenit..:) comel2 sesangat kan..
sebenarnye ari tu kami ada misi..hehehe..mau mencari yg di bawah nie.;D
papa dan skate board mmg xdapat di pisahkan..:)
hari2 mmg skate laa yg dia main kat ps3 tue..siang malam..:)
wifey ni layankan aje laa..temankan minat papa yang satu nie..;p
salah satu sebab jatuh hati dengan cinta hati ni pon pasal si papan luncur ni juga 10 tahun lepas..:)
dulu selalu weekend teman papa ni pergi meluncur..mmg super terror laa dia..skaters beb!!mmg SKATERS TIL U DIE laa  kate papa nie...:) memang dia cenyum sampai telinga laaa dapat papan luncur dari wifey nie..:)

mengembalikan zaman kegemilangan kata papa nie..:)..alhamdulillah mmg suke sgt bile tgk dia senyum n cerita pasal zaman dulu2 ngan budak kedai nie..mmg da sgt otai laa budak2 ni kate kat papa nie..sesi menurunkan ilmu kat budak2 pun ye gak cik papa ni ahad lepas..:)

one thing bout him..xde sape atau ape pon bleh ubah dia dari seorang yg ekstrem kepada yg lain..mmg minat dia pada yang satu nie..:D..sebagai seorang wife, kena la kite jd supportive kan..;).. alhamdulillah kami punye minat pada bidang yg sama..sports..:) jd xde masalah bile pg2 kami akan ke park samaada untuk jog ke..cycling ke..skate ke...inline skate ke..sume pon bini dia ni on aje..pasni lg best bile ber3 kan..;D

hubby pon kate sepanjang idop dia berkecimpung dlm dunia sk8 nie..ini laa festime orang belikan sk8 untuk dia which dia sgt hargai...tu yg balik terus dia peluk cium skate board dia nie..:)
after 10 tahun baru wife dia ni belikan papan sk8 ni hahahaha..cian papa kan cayang mama..;D

sume papa suh wifey dia yg choosekan..all is my favorite..;)
sume pon lawa..n sume pon papa suke kan sayang mama..;D

sampai je umah terus dia adap papan dia nie..:)
aishh da jd cam anak da papa kate..:)
TAPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII papa dia kate MY LITTLE GURL ni xleh ikot papa dia main skate board laa sbb dia gurl..:)...alololol so sweet laa papa nie..teamn sorak papa dia xpe kot..heheheh


tgk tu punye laa kusyuk papa dia..:)
deck yg hubby pegang tu da 10 tahun da..:)
zaman kami dating dulu deck ni laa yg ke hulu ke hilir cik papa ni bawa tuk ride..;D

so
WELCOME BACK MY DEARIE PRO SKATERS..;)
wutever it is
WE ALWAYS LOVE N SUPPORT U PAPA..;D

1 comment:

  1. wahhh kalo dah minat tu...
    tak leh nak buang kan ye sis...
    10 tahun tu mau tak otai...
    tgk aksi2 dia pun tahu dia otai...
    and lucky him for having a very supportive wife :)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا