Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Friday, November 14, 2008

deDiCAted To aLL aPPle LoVeRS




AttENtIoN!!!!

dis is for real k...pagi nie when aku tgh breakfst ngan senior manager aku Kak Asmah nie...baru pas abes baca Yassin tadi...so usually after baca Yasiin kitorang ader makan2 kat opis nie..

nak di jadikan citer..dua 3 hari nie kakak aku nie suker makan apple during lunch tyme, tapi tadi we all received an email content about an apple send by her friend...
takut n terkejut pun ader tau..

email to content that apple disaluti dengan wax!!!!
u noe LILIN laa...nak halang dia dari di attack virus sumer...ulat . parasit n ape2 laa yang bleh merosakkan kondisi apple tue...

kitorang baru tersedar yang selama nie kitorang cuma cuci jer apple tu dengan air TANPA mengetahui yang apple to x selamat langsuing untuk dimakan rupenyer...email to suggest that nak makan appple kena BUANG KULIT dia!!!

korang sumer buat x?ke makan dengan kulit2 dia skali???
aku pun wat mcm krang gak....kulit apple kan byk vitamin C!!!rupenyer silap leh wat MATI BABE!!!

nauzubillah...jadi korang plz laa buang kulit...dis is REAL STORY..tadi kitorang test pada apple yang kitorang bawak untuk menguji kandungan WAX dia...GILER TEBAL WEI!!!2 3 kali kikis pun wax tetap ade lagi tue....

moral of da story....
kate pepatah AN APPLE A DAY TAKE S THE DOCTOR AWAY is not TRUE!!!!!
so...

berhati2 ketika membeli n BUANG KULIT PLEASE especially yang suker bagi anak2 kecik makan k...

CHIOWWWWWW...........................;P

3 comments:

  1. barulah macam snow white~~~ kita mati makan apple beracun hehehe.

    ReplyDelete
  2. xtau lgsg... takut sehh

    qarma

    ReplyDelete
  3. orang pun tak tau gak...;p
    naseb dapat info..

    patut la makan epal ngan kulit lagi sedap...:)
    hehehehe

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا