Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, November 10, 2008

WoNdERmILk CuPcaKeS...........+_+



salam...
hehehe...
wonder why ker?

nehhh...sebenarnyer ssaya suker g wondermilk tue...yesterday g sana...tempah cupcakes tuk besday ayh...;p...actually besday ayah on 5th November aritu...
heapi besday ayah.....;p...we all lurv u...he's the best Man on earth i've ever had...lurv u...tp ayh demam semalam...cian yer...

aku g sana nga b tghari semalam...lucky us sampai2 jer kat sana ujan lebat giler....kan ujan ptg semalam?kami dari Kl actually...g jalan2 cari tpt makan...kat Kl pun da agak2 renyai jadi redah jer...;p

weekend nie adik aku lik umah..yeah ueah..alhamdulillah...dia da abes paper da..insyaallah grad...;p...aku doakan kejayaan mereka walau di mana saja mereka berada...jadi dapat lah kami celebrate besday ayah nie nanti..;)

x sabar nak tunggu weekend nie g pick up cakes ngan bee...;p
teringat tyme aku wat besday suprise tuk dia last month...hehehe..

......SELAMAT HARI LAHIR AYAH..............

No comments:

Post a Comment

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا