Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, November 17, 2008

OuR weekENdS pROgRAmS


ME IN CHOC SHIRT TOO...;)

BEE IN CHOC SHIRT.;P

BLACK SHIRT COUPLE...;P

GAME SUKER2 WIF BEE VS SUE'S COUPLE

BEE VS SUE BOYFREN..;P
Salam..
da 2 3 ari x blogging nie..hehehe..banyak benda nak settle kat opis n kat umah..glad my sis da lik dari kampus semalam...no longer campus life...;phahahahha...hope la kan ngah?hehehhe..

along doa korang grad ontyme k..so weekend semalam kitorang celebratwe besday ayah..yang tertangguh seminggu juz bcoz nak tunggu mak cik nie lik dari kampus..coz last papaer di semalam ler..;p

last week kan aku gi tempah kek nagn bee?semalam laa amek..;p..to yang semalam g amek tasha, aiman n nana..ader anak2 sedara kau nie tido umah lagi2 da start cuti sekolah nie kan..aku pun camtu dulu..tyme cuti jer makcik2 aku amek bw lik umah dorang..;)

so, malam minggu aku penuh happening with bee n sue n bf dia...actually weekend to aku da tempah court wif bee...;p...biasa laa da keje nie mana ader tyme nak lepak2 kan?aper lagi nak menjalani aktiviti yang menyihatkan badan ka?masa terhad..jadi minggu ni kitorang nak main badminton..;p

memang game yang sgt kitorang suker..bukan xbleh nak main kat free court kat taman mainan tu tap memandangkan skang nie kan musim ujan jer?berangin jer cemana nak main outdoor kan?jadi kiter main indoor k....;p

bee pikup sue n bf dia kat pantai dalam petang sabtu tue, rajin sayang aku amek orang...xper janji kitorang had fun kater dia..;p...thanks sayang..luv u.;p..

game start around 7, 2 jam beb...giler lama n best, yang best kali ne game happening giler...aku ngan bee, sue ngan bf dia..;p..cukup partner..game berjalan lancar..hahahaha..naek pengsan aku ngan sue nak layan dua orang yang terror nie main...

tp best, alhamdulillah aku ngan bee da biasa bersukan dan bersenam nie...heehhee..xder la pancit kan yang?kali nie memang x penat langsung n bgn pagi [un badan x sakit2 da yang kan?..hehehe...

insyaallah next tymer nak main badminton lagi..kalau2 korang nak join juz info jer k..akhir kater MAJULAH SUKAN UNTUK BADAN...;P

P/s: JANGAN TAU NAK MAKAN JER...;P

2 comments:

  1. ni main2 badminton ni... bila nk kawen???
    lain plak peginya....hehehe


    qarma

    ReplyDelete
  2. hehehe..
    BerSukan dULu...
    baRU LeH KaweN...
    jGN rISaU meSti JEmPUt.;p

    InSYaAllaH

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا