Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, August 23, 2010

KOraNG da SOPiNk RAya bELom??

salam
its 14 days of ramadhan da kan..another 2 weeks nak raya da..weeehuuuuuuuuu..:)
x sabar nak lik kg nie..ehheheh..tahun ni last raya kg..yeah yeah...;D
ohh thanks tu encik tunang bawa ninie berbuka di AYAM PENYET last jumaat..:)
enak bangat deh..pedas..shuke shuke..:)..thanks yang..nnnnnnnnnnnnnnnn encik tunang bw saya g shoppin raya lagi di Sunway Pyramid...i loiiiike...;D..thanks darl...
pusing punyer pusing..cadang tgh mlm tu nak nengok muvee pas teraweh..tp g sopink laa plak..syokk wooo biler encik tunang suh ninie pilih je ape ninie nak..cam x caya je mule2 tuh..hehehe..sekali encik tunang offer btol2 waaaaaaaa shuke shuke..
try punye try..pilih punye pilih..belek punye belek..6 pasang cik abg belikan baju raya shaye tahun nie..hehehehe..;D..ape lagii senyum sepanjang jalan...hehehe..sempat gak cik abg beli 2 pasang tuk dia juga..:)
sabtu bz ngan famili..dari pg sampai ke petang kami disini..:).WHITE i loikkkkkkkkeeeee..
hatiku sgt gumbira di sini..dari thariiiiiiiiii samapi ke petang di sini..belek membelek..pilih memilih ngan si kecik berdua nie..habis haru satu kedai dia pusing..dia guling..:)
sesi memilih lagi diteruskan..then balik umah before berbuka coz arini ninie open table untuk berbuka puasa..kami ke Subang Empire makan buke di Kenny Roger's Roasters..yummmy..:).. full house beb..seb baek da booking tuk kami bertujuh nie..so sampai je 6.30 terus order makan je..;)
semalam encik tunang bw n inie ke Times Square..:)
sopink sakan lagi laa..hehehe..saya belikan encik tunang baju raya 3 pasang..n x lupe baju untuk ayah terchenta juge..:)
lik sempat ke Mid Valley pula..ke Carrefour cari brg dapur..coz arini saya berbuka KARI KEPALA IKAN...terbaek dari mama..ninie cuma tambah PAPADOM n SAMBAL BELACAN ngan timun jepun..Ayam goreng x luper..heheheh..2 kali tambah tue..coz encik tunang ke Puchong berbuke dengan kakak2 ye semalam..:)
lepak time ape lagi main game laa kan..bukan bleh g makan2 pon..punyer laa ramai manusia semalam..naek sesak mata memandang..:)..tp seroonok..masing2 bersopink tuk keluarga kan..korang biler nak sopink nie..

owh yaa..arini received KAD RAYA dari boss lama..skang bos tu kat BSN tp still keep in touch ngan ninie n staff dia kat sini..siap bg sampul wit raya lg..:)..thaNks DOC!!...

p/s:
kOraNg SUke KAD rayA OrIgiNAL aTAu SEKAdaR anTA emAil N smS???

6 comments:

  1. bestnyaa NINI dh g sOpin raya....syOknieh.....mesti soPin sakan kan..eheehehe

    BTW lebih suka KAD RAYA yg sebenaq drpd kriman emel@sms...sebab kad raya yg real ada sentimentaL vaLue...."SELAMAT BERPUASA nInie"

    ReplyDelete
  2. wah da sopink raye eh?besnye..kite x de baju raye agi..huhu

    ReplyDelete
  3. wah..kan main banyak lagi baju raya ninie taun nie .

    ReplyDelete
  4. btol tu nid..ninie pon prefer kad sebenar dari kad maya ni...

    x feel ah!!
    hehehe

    da sopink da..awal2 senang..:)

    ReplyDelete
  5. yang..kite da sopink da..hehehe..cik abg nak blanjer..
    terime aje..hehehe

    ReplyDelete
  6. kak atty..hehhe
    tu laa kak
    raya sakan kite..hehehhe

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا