Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, September 9, 2010

last day sopink laya..:)

sopink....sopink jom!!!
hheehe..sape x shuke sopink kan...:)
lagi2 biler yg tersayang taja segalanyer..heheheh
see...cik abg shayang bw ninie g sopink raya for last day..:)
macam2 laa abg shaye ni belikan..diam2 encik tunang belikan shaye wedges dari charles & keith..:)..tenkiu darlllllllllllllllllllllll....sha x minta pon b..


puas ye belek membelek kasut..:)..ni x sesuai tu x cantek laa yang...ni tingi sgt sakit kaki nanti..:)
heheeh..kalah perempuan cik abg ni bab kasut...:)..yang peting dia senang bile lihat saya pakai hadiah dari dia nie..:)

puas laa jalan2 ngan sahabat baek dia nie..:)..n wife nyer..dari kl ke subang..ke shah alam berjalan cari baj raya..kasut raya..:)



mekaseh sayang..tahun ni memang b manjakan ninie habes2san..:)..mcm2 laa sayang shaye ni belikan tahun nie...baju raya laaa..kasut raya laaa...siap bg wit laya lg before lik kampong malam td shayang shaye nie.:)..alhamdulillah ada rezeki lebeh raya tahun nie...hehhe


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
ENCIK TUNANG TERSAYANG
MAAF ZAHIR DAN BATIN
DARI TUNANGMU

2 comments:

  1. dah habis bershopping ker uncle okay turn uncle lak nak shopping

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya Aidilfitri Cik Miez Ninie, mohon ampun dan maaf sekiranye terkasar bahasa, terlanjur bicara dalam kita berblogging selama ini... Salam lebaran dari saya Chilabaey's Spot... :)

    p/s: Jangan main mercun nanti raya di wad pulak...!!!

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا