Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, September 9, 2010

last day sopink laya..:)

sopink....sopink jom!!!
hheehe..sape x shuke sopink kan...:)
lagi2 biler yg tersayang taja segalanyer..heheheh
see...cik abg shayang bw ninie g sopink raya for last day..:)
macam2 laa abg shaye ni belikan..diam2 encik tunang belikan shaye wedges dari charles & keith..:)..tenkiu darlllllllllllllllllllllll....sha x minta pon b..


puas ye belek membelek kasut..:)..ni x sesuai tu x cantek laa yang...ni tingi sgt sakit kaki nanti..:)
heheeh..kalah perempuan cik abg ni bab kasut...:)..yang peting dia senang bile lihat saya pakai hadiah dari dia nie..:)

puas laa jalan2 ngan sahabat baek dia nie..:)..n wife nyer..dari kl ke subang..ke shah alam berjalan cari baj raya..kasut raya..:)



mekaseh sayang..tahun ni memang b manjakan ninie habes2san..:)..mcm2 laa sayang shaye ni belikan tahun nie...baju raya laaa..kasut raya laaa...siap bg wit laya lg before lik kampong malam td shayang shaye nie.:)..alhamdulillah ada rezeki lebeh raya tahun nie...hehhe


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
ENCIK TUNANG TERSAYANG
MAAF ZAHIR DAN BATIN
DARI TUNANGMU

2 comments:

  1. dah habis bershopping ker uncle okay turn uncle lak nak shopping

    ReplyDelete
  2. ChiLaBaey's SpotSeptember 10, 2010 at 4:42 AM

    Selamat Hari Raya Aidilfitri Cik Miez Ninie, mohon ampun dan maaf sekiranye terkasar bahasa, terlanjur bicara dalam kita berblogging selama ini... Salam lebaran dari saya Chilabaey's Spot... :)

    p/s: Jangan main mercun nanti raya di wad pulak...!!!

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا