Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Sunday, September 5, 2010

sebagai pengubat sakit ku...dia buat ku bahagia...:)

tengok..bahagia nyer muka sayang saya ni dpt makan seafood idaman kalbu dia..haritu kami ke Kuala Selangor...memang plan nak berbka seafood..kami berdua jer..:)..sanggup cik abg saya ni jalan jauh semata2 nak makan seafood..kami ni memang suke makan...bgtau je kat mana...sume dia sanggup g..:)


menu kami..nasi goreng..ketam goreng cili..siput bamboo..sotong goreng tepung..bean ala thai..with chinese tea...:)

paling best makan di sini..encik abg bw ninie sampai ke Kuala Selangor..makan seafood di river view buka puasa...:)..mekaseh sayang..kenyang sgt n sedap sgt kat sini..harga berbaloi2 giler..murah enak dan view laut yg sgt syokkkkkkkk...hehhehe...

ni b bw ninie berbuka buffet di sri Petaling..:)
berbuka dengan best fren dia nie...macam2 laa cik abg ni bg saya makan..nak bg sehat..:)
risau btol tgk bakal wifey dia ni asek x sehat je...
macam2 ada kat sana..dengan lamb bbq nyer..laksa..seafood..yong tau foo..kebab..makanan kampong..western..mcm2 ada...aiskrim..abc..wahhhh mewah dengan makanan kat sini aritu..x termakan sumer2 nie..hehehhe..



mekaseh sayang making my life so heapy dan bahagia x berbelah bg bersama kamu..:)

5 comments:

  1. Blog Lahir Hari Merdeka tu, apa lagi lawt la yerk & jgn lupa jadi tetamu terhormat araaz - http://araaz-man.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. alahai kak sha..sedp btol makanan tu..
    apapun, sy suka tgok kmu dua.:)

    ReplyDelete
  3. terliur tgk seefood..

    ninie dah sehat betui ke..harap ninie dah sehat ..tau.jaga diri ye

    ReplyDelete
  4. siput bamboo tu yang terliuk tu :)

    Salam lebaran dan salam kemaafan. Semoga berbahagia bersama insan tersayag dihari yang mulia itu.

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا