Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, September 14, 2010

LeMANg PAk Abu di malaM raYA..:D

Salam semuaaaaaaa....:)
waaa maseh dalam mood raya nampak ni...g raya mana lg plak arini nie?
makam makan makan je kan raya nie..hehehe
i loiiiiikeeeeee...;D
tunggu cik abang isi minyak n angin keta..nak lik kampong da tunang shaye nie malam tue..:)
beraya di kampong...bestnyerrrrrrrrrrrrrrrr yang..:)..b cakap ''tahun depan kite sama2 isi minyak n kite sama2 lik ampong ye sayang" heheheheh...eeee shukenyerrrrrrr shaye..hahahahah
ooo ni kami last day before raya..:)
buke pose sama laa before cik tunang nak lik melaka beraya..
last raya sebagai orang bujang..hehehhe..kan yang??

last day kami buka di Damansara..tunang ye ni teringin nak makan western n yong tau foo..
laju je cik abg ni bw saya ke sana berbuka..:)tenkiu darlinggggggg..lebiu la...:)
waaa..ni wajib nie..setahun sekali syawal datang lagi..:)
hehehee..LEMANG PAK ABU kat Pantai Dalam..last year pon kami ke mari..
malam raya aritu..al maklumlaa raya pertama kami di Kl ni..mama dialisis kan..jd nyer pas raya baru lik kampong di Perak...weehuuuuuuuuuu..
lemang ni memang terbaek laa..panas membara lagi..tapau laa tuk bawa lik kampong..:)
malam masak rendang daging sama mama..tgh mlm beb masak rendang..:)...sambil2 layan ucapan ari raya kat Semua House malam tu kan..hehhe..
seronok tgk lemang sana sini sepanjang jalan kat Pantai Dalam tu..yg mana sedap pon xtau..sumer menarik jer..hahaha...yang pasti PAK ABU menjadi pilihan hatiku..hehhee..:)
ntah da bape puloh trip bakar lemang agaknyer brother2 nie..
malam raya kan..lagi laa ramai pelanggan dia..time ni cik abang saya tuh da di melaka da berbuka ngan famili..:)..kami ni sempat lagi ronda2 JALAN TAR malam raya tu cuci mata..cari tudung laa kueh raya laa ngan mama ayah..;)
seronok gak rupenyer malam raya kat kl ni..meriah..:)
mula laa offer sana sini kat Jalan TAR tu malam raya..angah sempat lg beli baju kurung 2 pasang x sampai RM100..perghhhhh memang sale btol beb...

ayah ku kusyuk tunggu lemang dia masak..ehehhe...ni yang wat teringin nak makan lemang lg nie..time cik abg saya tgh sebok masak ketupat kat kampong..:)..best best..next year i'll be there laa laling..:)..hehehehhe

SELAMAT HARI RAYA semuaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

jempot laa beraya di umah saya ye..:)

1 comment:

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا