Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, January 16, 2012

mY lIl IrISh daNIa 3RD yeaR besdaY paRTy..;D

helloooo monday..:)

monday yg sgt terang arini..n mlm td yang sgt panas..aircond pon x terasa kata hubby..;)

around 10.30 baru kami di umah semalam..pagi g bekfest ngan hubby then ke damansara..;D

BIRTHDAY GURL

3 years old

IRISH DANIA

yang makin bambam n nakal menjadi2..:)

asek membebel je keje dia 24 jam nonstop..:)



kakak tasha n abg aiman dia
mereka ni sepupu..:)

ni my lil nikie..
PUTRI NIKKI BATRISYA..;D
ni pon si kuat bebel..baru 2 tahun..si bulu mata lentik yang comel
pantang jumpe mak long ye mesti jerit.." ALONGGGGGGGGG NAK LELE (GULA-GULA)..;)


ooo ni sape lagi

harus SUAMI KESAYANGAN shaye..hihhiihi

suke dia dpt adiah dia da..:)



mcm2 ada..paling hot mesti laa tpt BBQ CHICKEN kan..:)

ada spaghetti..ada rendang ayam..ayam masak merah..mee kari..nasi ayam n kuih muih n buah2an semalam..makan sampai lebam laa kami sampai ke malam..;D



ape laa yang si wifey ni gelakkan sgt tu kan?:)

da terserlah kechubbyan ku itu..:)







bile ramai2 ngan kazen2 ni mmg seronok

mengalahkan si anak2 kecil laa kami semua..:)

besday gurl cake..:)

nak pwincess juga tu kek dia..

secret recipe cheese cake..:)

yummmyyyyyyyyyyy....











seronok laa anak2 ni semua berkumpul dan menyanyi lagu allah selamatkan kamu n lagu besday ramai2..ngan pop2 dia bagai..topeng n topi sume..aisss la anak..:)..meriah bile buat besday anak akn?:)



















aleh2 waktu untuk mummy2 n kazen2 sumer bergambar laa kan..;D

i likeeeeeeeeee...;).. bile lepak ngan kazen2..2 hari 2 mlm pon x cukup tau..;)

kami membersar bersama..sebab tu kami rapat sesangat..;D


sume umur sebaya..tua pon setahun dua je beza..:)...masing2 da kawen..tinggal my sis je ujung tahun ni insyaalah..:)

ayah selaku photog ari tu..:)

cukup suka atokn i amek gbr cucu2 dia sume..;D



si bambam ngan adiah2 dia..pas maghrib baru buka mlm td..sambil2 kemas umah..tu pon kena paksa mandi n wangi2 lu baru leh buka adiah..mulut da membebel je nak buka adiah dia..;)







da mandi n wangi sume dtg berkumpul buka adiah ngan sepupu2 dia ..:)



most of it semuaaaaaaaaaaaaa P I N K..;D

giler pink anak aku sorang ni..;)

ni yang paling dia suke..

walau pon peminat pink tegar..tp GANAS anak dara ni..patung2 tu sume dia tolak tepi..:)

dapat je buka pressie dia dari hubby aka pak long ye ne..terus meloncat!!;)

punyer laa suke pak long belikan dia BMX PINK..:)

x sabar2 ke hulu ke hilir tunngu atuk dia pasang basikal dia..;)
membebel aje.."BILE NAK SHIAP NI" 'X SHIAP LG KE ATUK"..;D



siap marah orang pegang basikal dia..;)

'NI SHAYE PUNYER"...irish irish..;p

puas laa pastu dia duk berpusing satu umah ngan basikal baru dia..:)





pak long aka hubby ngah giler beerMTB..:)..mana idaknyer di belikan anak sedaranyer basikal juga..:)..minggu ni je dua biji basikal hubby beli..:)..asalkan dia suke kan yang..:)...senyum memanjang laa hubby..


semalam ptg je abes dia tawaf satu PJ bike ngan ajib..:)..;D..da sampai almost 4K MTB dia ni..mana x sukenyer dia..:)..arini g bawak pamie member dia plak nak g angkat MTB nie..;D..pasni ber3 laa ride..:)..ayah saya pon da berminat da nie..abes laa..menantu ajak men beskal sama..;D

No comments:

Post a Comment

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا