Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Friday, January 27, 2012

When tHEY OuT fOR bIke..:)

salam jumaat semua..:)
mood da tunggang langgang sebab nak cuti punyer pasal
hihihih..x sabar nak cuti panjang lg nie..yeahhhh...


haa ini alkisah bile hubby2 sume g men basikal..semalam lik keje terus hubby dtg pickup kat lrt..:)
walaupun sebok nak men beskal dia..wifeynyer ini tetap x dilupakan..sempat tu lik mandi lu then go for their ride..:)

kawasan memang menambat hatiku nak g ride sama..:)
next time laa ye B..leh join sekaki..hehehe
syok je di angan kawan2 g ride..

tp malam hubby ku balik terus bawa bini makan malam..:)
heeeeeeeeee sayang dia..heheheh
seb baek x kelaparan wifey ni kat umah..hehehehe


sok cuti..mau ke mana ye?:)
waaaaa pikiran sudah jauh ni

mau g lepak klcc jap..hehehe

2 comments:

  1. apa pun aktiviti dia...
    tetap u priority dia...
    hepi kapel....
    suka akak tengok :)

    ReplyDelete
  2. heheheh
    alhamdulillah kak
    sesibuk mana pon huby will be sure yang wife dia akan ada masa bersama..:)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا