Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, March 12, 2012

BiLER qIqIB bOraK nGAn UNCle YE..;D

 heeee
windu da kat budak kecik nie!!!;D
semalam seharian dari pagi sampai mlm ngan dia..:)
tengokkkkk tu gelak sakan dia kena agah ngan uncle yer nie!!;)
kemain suke!!

 semalam pg kat pcp..pas tu tghari balik ninie n hubby balik kelana jaya umah mama..:)
lepak umah mama plak..:)..makan sana..mandi n rehat n solat zuhur sumer...:)

 ptg pukul 5 kami gerak ke mid valley plak..ke maternity fair tu kan..jalan2 cari barang sama hubby n mereka..:)..si kecikkkkkkk ni mmg minta kena geget2 je tau..:)..tergelak2 tersembur2 air liur ajak borak!!;)
gerammmm je ngan dia nie..da laa x banyak ragam..anak yang sgt baekkkkkkkkk!!!!:)

 selagi uncle dia ni x angkat dia..men ngan dia..selagi tu laaa di aterpandang2 terjeling ngan uncle dia..:)..dalam hati agaknyer "CEPAT LAA UNCLE ANGKAT QIQIB!!':)
heheheh..si nakal bujang saya nie..;)

 ntah ape laa dia borakkan ngan uncle dia..tersembur2 air liur..sampai ibu dia kate "NGAN AKAK NGAN SHAH PUNYER LAA DIA BERBORAK TERGELAK2..:)..ORANG LAIN DIA XNAK PON" ehehhehe...saje je qiqb kan..uncle ni besharr sgt ye yang??;) tu yg best kena dukung tinggi2 tu ye qib?:)

dinner semalam kami ke dominos..terkebil2 dia tgk orang mengunyah x sua sket kat dia..:)

No comments:

Post a Comment

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا