Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, March 12, 2012

PUTraJAYA ChaLLEnge PArK..;D

 elllllllllooooooooooo cooled monday!!!;)
assalamualaikum dan selamat pagi..;D
arini no monday blues okeh..sebab semalam hari yg sgt hectic n enegizing for us..:)
ari yang menyeronokkan buat kami..;p

see..pagi2 at 7.30 da ada kat damansara..sebab kami da janji ngan frens by 8:00am nak ada kat dataran putrajaya..:)..were goin to PCP..yeahhhhhhhhhhhhhh..;)

semangat hubby ku jam 6.30 da kejutkan wifey dia..rupanyer hubby ku da siap mandi sume da..so siap2 n lepas solat subuh kami gerak ke damansara...:)..hubby da bersiap dengan cyling wear dia da...:)...bike ready..kasut ready..helmet ready..n were goinnnnnnnnn to putrajaya pagi tue..syok sgt dia senyummmm je dari kuar umah..:)..sempat breakfast MCD lg ondeway tue..:)


 sampai dataran wait for member hubby to arrive..:)
then kami pon berpusing laa cari PCP nie..seb baek laa senang cari..:)
berkobar2 cik asben i ni nak cycling.:)
seronok giler dia biler jumpe PCP ni ha..:)


 x sabar nak lenjan bike dia nie ha...:)




 tengok laa track kan?:)
kat situ katanyer ada 26 track yang giler extreme..:)
tu yg x sabar 2 orang kawan ni nak g kan?;)


 ninie n ayu yang tengok pon teruja
seb baek x bawak rollerblade kami..kalau x kami poin join sekali blading kat sana tue..punyer laa ramai orang kat sana..ngan famili masing2..:)


 paling seronok bile tgk si kecik2 ni berbaikal..dan ber roller blade tau..:)
mmg pada kami xtvt yg sgt bagus untuk mereka...dari buang masa x tentu hala kan..baek laa parents2 ni bw anak2 mereka beriadah di sini kan?:)



 bayangkan dari jam 9 pg until 12.30 tghari kami kat sini ajer..siap bw si QIQIB kecik ni lagi..:)
punyer laa bek anak ku sorang ni..langsung x nages kat sana..melilau mata dia duk tgk2 abang2 dia men basikal..men roller blade..men skateboard kat park nie..:)


 settle jam 12.00, 2 orang suami ni turun kat bawah da dari balik bukit tu berbasikal..
berpeluh2 jgn cakap laa kan..turun2 je check suspension basikal masing2...:)
relax je si kenit ni tgk uncle dia..tergelak2..tersenyum2 sorang..;)


 tengok tu ternganga si bujang kecik ni tgk orang maen skateboard..:)

 hubby da panas kaki tgk skateboard..:)..terus next week nak datang lg bw skateboard dia juga..:)..kasi panas enjin sket..heheheh..mana tumpahnyer skateboard kalau x kat skaters til u die ni kan?:)
next week da plan nak kesini lagi mereka...:)


haaa ni yang mendapat tue..;)
luka berselirat kat tangan kiri kanan..bahu..betis..kaki..peha..
duk extreme sgt kat balik bukit atas tue..

turun tu tgk da mcm ape calar balar laki aku nie..:)
baru laaa POWER DIA KATE!!!!
BELI BESKAL RIBAN-RIBAN BILE LAGI NAK TEST POWERRRRR
yaaaa ampunnnnnnnnnnn laki aku!!!

balik umah siap kena cuci n mandikan dengan dettol!!
hehehehe..haa baru ye terasa kepedihan tue..;)
sakit2 gak..next week da plan da nak ke sana lg tue..hishhhhhhhh

2 comments:

  1. tak tahu pun kat putrajaya ada track nie...
    mmg thrill lah bagi peminat sports nie kan...

    luka2 tu baru nampak macho hehehehe...

    ReplyDelete
  2. heheheh
    best kak..pasni leh bw anak2 g sana kak..:)
    macho laa sgt kak da luka2 tu..baru dia terasa sengal2 badan mlm tue..:)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا