Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, March 21, 2012

SpM 2011 ResUlt ArINI KAN?

 fuhhhhhhhhhhhh...;)
assalamualaikum semua...
selamat pg adik2 abang2 kakak2 sumer..:)
ooo mesti ramai tido x lena mandi x basah malam td ni kan?

kalau bleh mesti tamau arini dtg kan adik2ku..:)
sabar...kite da usaha...skang tawakaltu je laa ok..;D
relaxxxxxxxx ar..akak pon da lepas da azab SPM tu da..:)

berdebar2 mcm orang nak masuk minang lu je rasa..hihihihi
sekolah yg dekat pon tetibe rasa cam jauh beribu batu kan?hehehhe
sejukkkk der tapak tangan ...ketaq pale lutut nak sampai pagar sekolah tau!!;D

SPM je pon...:)
ceeeeeehhhhh..hihihhi
da jawab kan??da seat for exam kan???sape yang duduk??? sape yang menulis masa exams tu??
anda kan??xkan laa kementerian nak kuarkan result atas jawapan orang lain kot..
so sape yg study kaw1 last tyme insyaallah sampai depan pagar tu senyum2 je laaa..baca doa banyak2 ye sayang..:)...

ada DUNIA YANG LAGI MAHA HEBAT SELEPAS SPM NI MENANTI ANDA TAU..;D
itu yg perlu anda takuti..:)..



dengan  RESULT yang da ada tu..
pikir baek2 ape yang perlu anda buat ok..;)

x semua yang berjaya dalam malaysia ni bermual dengan RESULT SPM yang gempak pon..
relax je dorang..yang penting kamu mesti usaha bagaimana nak mengubah nasib kamu di kemudian hari..samaada terus terlena atau bangkit mengejar cita2...

banyak jalan dan ruang yang ALLAH sediakan untuk kt berjaya kan?
xyah laa nnak sedih2 ngan result yang da dpt tu..
x kemana pon gak kalau masih nak meratap hiba pon..
benda yg lepas jgn dikenang..

pIKIR cemana nak ubah masa depan andai kate result tu x bape nak cemerlang..
jgn musnahkan masa depan ngan benda yang sia2..ingat jasa mak ayah besarkan kiter..
tahun ni umur da 18..otak da cukup matang tuk berfikir baek burok kan?:)

selamat maju jaya ok!!!

P/S:
X SEMUA ORANG PANDAI TU CERDIK SAYANG..;)
DAN X SEMUA ORANG CERDIK TU PANDAI...

No comments:

Post a Comment

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا