Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, March 19, 2012

PutrAjAYa cHAlleNGe PArK & HoT aiR baLLoON festIvaL..;D

 ollaaaaaaaaaaa monday
arini xde monday blues sebab tido kami malam td sgt mencukupi
hehehehe..:)..so arini kami hubby n wifey rasa freshhhhhhhh sesangat..;D
lagi2 seharian di putrajaya kan..mana idanyer..;)

 malam minggu tu sampai umah dari melaka da 11 malam..:)
sempat lagi tu malam tu ke Jalan TAR layan ROTI CHEESE NAN TERBAEK IN TOWN ngan mama ayah n angah..melepak plak pekena teh tarik ngan nan lg laa lewat balik..;p

pepagi plak pas subuh da bangun mandi dan besiap
hubby n da geng nak ke PCP plak layan MTB Trail lagi..:)
wifey ikot aje sebab pastu hubby nak bw g tengok belon panasssssssss..yeahhhh..;)


 cuaca agak panas laa pagi tu
tu yg terbaek tuk berMTB si para suami ni
ninie n si kenit ni lepaking kat sana je laa..layan budak2 berSKATE + berROLLERBLADE..;)


 dari jam 8.30 dia dua orang ni masuk utan sampai jam 12 baru nampak batang idong..:)
pastu dia maen dlm ni plak cik asben ni..kali ni main da terror da dia kate..x jatuh2 da di balik bukit tu..risau gak kang kuar clar balar lagi laki i nie..;)

 si budak nakal ni tengok!!!!menyengih nek beskal..:)
suke dia..sampai tertido2 laa tunggu bapak2 ye ni abes men beskal..:)

 settle men beskal kitorang lepak sat sambil tu mereka ni g cuci beskal plak..hubby siap mandi lagi kat sana..:)..nak g tgk belon panas kan??da berpeluh sakan harus laa mandi dulu laki i tue..;D

YG BESTNYER SUME COMPLETE KAT SINI..PAS BERBASIKAL NAK MANDI BOLEH..NAK CUCI BESKAL BLEH...:)..NAK BAYAR ORANG TUK CUCIKAN BESKAL PON BLEH TAU..;)

 putrajaya da jammed giler..:)
lalu2 je da jammed jadi kami berdesup dulu ke BANGI, cari MCD fro lunchieeeeee..;)
isi perut lu..;)

 kemudian baru kami ke sini lagi sekali..ngam dpt parking..:)

 sampai je pagi semalam kat putrajaya da bersepah2 da belon kat sana..:)
geraaaaaammmm beb tgk...;)...bersepah2 belon panas atas langit pagi tue..:)

 dari jauh da bleh nampak si CAKE BESAR nie..:)
hehehehe comel jerrrrrrrrrrr...

tiap2 tahun ada pesta ni mmg terbaek laa kan..cuma sesak sket laa nak g..n panasssssssssss ooooo..
dats how kami abeskan weekend...every week mesti ada tyme dengan famili dan tyme untuk kami suami isteri aje..;D

No comments:

Post a Comment

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا