Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, March 3, 2010

AUnTiE & nIeCe DAy OuT..;D

SelAMat peTAnG..aRiNI NAK Citer pasal budak yang sangat nakal ya amat ni tau..:)
my lil IRISH DANIA...yg sangat laa menguji kesabaran..heheheh..tapi klau x amek bw lik umah memang boring..hahaha..

ada budak kenit ni memang x aman..bayangkan laa sampai nak tidoo malam dalam gelap gelita tgk tv x buka lampu tu pon dia bleh jalan2 lg tue..tamau tido..:)..eeeeeee geram je ngan dak kenit nie..awal2 lg sebelom tido da bg minum susu..ingat dia nak tido rupenyer dia lagi segar bugar..ahahaha..cemana laa ada anak sendiri nanti kan??.:)


mesti seronok..ninie culik dia bw lik umah..:)..then g mid valley jalan2 nak carikan dia baju tup2 dpt sandal..puas pusing satu mid tue..si kecik ni bukan nak dukung..nak jalan je..da la kecik..bukan orang perasan pun dia tue..;p...silap2 asek kena langgar je ngan orang depan...;)

pantang nampak yang kecik macam dia..main terjah je kat orang tue..:)..x takut orang langsung..pandai nak cari kawan plak tue..hehehe

malam tu bw g the Curve plak..ngan sandal baru dia ke hulu ke hilir si kenit nie..memang haru kalau si kecik ni ada..dia kaalu nine dtg umah x ikut balik memang x sah..x amek kang guling2 dia melalak kat umah..sedih sungguh rupenyer kalau x angkat bw masuk keta..baru setahun da pandai da ikut lik umah..:)

nakal kan dak kecik nie...;D..macam laa auntie dia ni kecik2 dulue..hehe..


5 comments:

  1. so cutee.. dress putih n kasut putih..qah begitu minat putih..
    hehe

    ReplyDelete
  2. eh kiutnyeee
    saya blum ready lagi nak bawak anak buah jln2 kl..sbb terlampau cergas kaki n mulut..kang dah terlajak jauh tiba2 melalak 'nak nenekkkk!!'..parah!!

    ReplyDelete
  3. sama laa kite qah..ninie sumer nak putih..:)..geram je kalau tgk dress besar2 ni kaler putih..;p

    ReplyDelete
  4. hahahah
    si kecik ni bab jalan memang x nagis shima..:)

    tp tido malam dia ngamuk sket laa..kaki dia lenguh jalan x hengat..;)

    ReplyDelete
  5. itu 'budak' tak suka jalan sgt kalau nenek dia tak bawak sama.nanti dia sedih...
    so kalau nak jln kene bawak nenek dia skali.ibu dia takde takpe, nenek kena ada...hehehe

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا