Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, March 29, 2010

pERcUTian ke pUlau PanGkOr ..;P

salam buat semua pe kabar arini sume ye..hope sehat je ok..da bekfest lom ni..;)



arini ninie citer pasal cuti nine last week..hehehe..
kami ke Pulau Pangkor..best sangat...panas jgn ckp laa tp enjoy..;p..seb baek mak x sunburn nyah..hahahah...merah je le kulit muka nie..;)


jumaat malam kami konvoi 4 kereta ke Lumut..so dlm 4 pg sampai Jeti Lumut..feri jadah yg ada pg2 ni kan..jdnyer kami lepak je sampai subuh kat jeti sambil2 tu memancing..hehehe..pg2 da dpt ikan tuka bbe..alaa mcm anak ikan pari x cukup umur tue laa...:)

so kami naik feri jam 6.45 pas solat subuh tue..RM10 peri balik..murah kan?best giler amek angin kat luar feri..mabuk laut gue kalau duk dlm perut feri tu tau..;)


kami stay kat Pangkor Bay View..pas check in terus siap2 tuk minum pagi coz pastu kami nak g snorkeling kat Pulau Giam dan bercanda di Coral Island...nak fishing sama..hahahha...best giler snorkeling g bg ikan makan..air bapaj jernih kat pulau nie...:)

alamatnyer pasni aku sampai sini lg laa...;)..pas trip bg ikan makan abes..sampai naik merah muka aku duk membakar kulit dari jam 8.30 samapi 11 kami naik bot g Coral Island plak..:)


sini air dia memang bapak cun beb..alaa tpt cite September Fasha Sandha tu..:)..mmg laaa biru airnyer..

memang bersepah2 coral kat pantai nie tau..air dia sejuk..lepak sampai kul 2 then kitorang balik ke pantai balik..:P..lapo dol berendam je keje dari pagi..si kenit2 aku ni mmg kalau bole tamau balik..da terbakar badan sorang2..hehehe.. jom kite layan gambar sampai muntah ok.. ti second entry ninie sambng citer lg ek..:D


13 comments:

  1. ninieeeeee,beshhhhhhhnyeeeeeeee dpt g sna...xpenah lh jejakkan kaki kat sna......bile tgk gmbr2x nie,rse nak pegi pulokkkk

    ReplyDelete
  2. pangkor mmg beshh...rasa kita pi tmpat yg sama time coral..

    ReplyDelete
  3. bestnya bila la i nk smpai ni huhu

    ReplyDelete
  4. salam.....cantikk...kak tash pon baru pegi pulau pangkor bulan 1 ari tuh..kalau nak tgk kisah dia..tinjau2 lah blog "my honeymoon" kak tash >>> http://natashae1-honeymoon.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. tengok gambar2 pun ..cam teruja je nak pegi ..tah bilernya..jeles ngn ninie nie..hehehehhe..

    ReplyDelete
  6. cantiknyee gambar..
    suka..nampak macam ninie have fun sangatttt..

    ReplyDelete
  7. hehehhe
    jom laa kiela..:)best ooooooo..memang seronok sampai naik merah2 da pipi n idung ni burn..:)

    ReplyDelete
  8. ye kot spec..ti kite wat trip g sana ek..mesti besh..:P

    ReplyDelete
  9. alaa shasha..bile2 pon bleh sampai..on je jalan..plan2 ni ada je x jd kang..:)

    ReplyDelete
  10. ai kak tash..:)
    kak tash pon g sana gak...best kan kak..lurv to feed da fish again tau..:)

    ReplyDelete
  11. hehehhe
    kak atty sehat je ti ajak along g..bw anak2 sama..mmg best kak..:)

    ReplyDelete
  12. best qah..mmg had fun pon..:)
    amacam life dear??sehat da x nie?

    ReplyDelete
  13. lama giler tak ke pangkor..
    last pegi tahun 2003.. huhuhu

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا