Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, March 2, 2010

SAmBuTAn mAulIdUr rAsUl 2010/1431H


"MEMANTAP UKHUWAH MEMPERKASA UMMAH"

salam...:)
selamat pg semua..rasanyer belom terlambat tuk ninie ucapkan salam maulidur rasul buat semua kan?..sape g sambutan last jumaat?kena plak hari jumaat kan..sangat afdal sekali...\

so.nak citer sket pasal sambutan haritu..;)ninie dan rakan2 terpilih untuk menjayakan Sambutan ini di Putrajaya..yang lelaki berarak dari Masjid Besi ke Masjid Putrajaya...manakala kami yang perempuan ni terus masuk ke Masjid Putrajaya jer..punyer laa ramai..seronok sangat..
ni kali pertama ninie join live majlis nie...sebelom ni tgk kat tv jer selalu..pukul 6 pg da kena ada kat office tau jumaat tue..seb baek laa cik abang sayang ni ada...kul 5.30 pg mr.b da sampai amek ninie kat umah then terus ke office..subuh beramai2 di office then bus gerak dlm 6.30 pg..kul 7 da kena sampai..
majlis sgt meriah..bermacam2 warna yang dtg mewakili badan kerja masing2..jam 7.15 pg kami semua berkulpul di Qiblat Walk di Perkarangan Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin..Majlis di rasmikan oleh Timbalan Yang Di-Pertuan Agung, Tuanku Abdul Halim Muadzam Shah bersama Perdana Menteri dan Timbalan serta di temani isteri masing2...;)

Majlis di sempurnakan dengan Penganugerahan Tokoh Maal Hijrah kepada semua..satu kebanggan kan kalau terpilih sebagai tokoh..tahniah buat mereka semua..jam 11 pg majlis pon bersurai n kami pon balik semula ke pejabat...sebab kan nak mayang jumaat plak pas tue..kul 1 ninie da sampai kat umah..balik je masak makan tghari untuk mr.b n my lil brother kat umah nie ha...

petang terus ke subang beli barang2 dapur mr.b n cari adiah kawen for my best fren minggu depan..:)..da dapat da..best nyer nak g wedding lynn...hehehe..sok nyer Sabtu dan Ahad tu hari yg FULL untuk ninie n mr.b..thanks yang..love ya...;D..xbleh story sekarang..rahsia..;p

7 comments:

  1. salam maulidur rasul..

    sis...cantik pic..suka tgk...eh...bukan 0rg yg cantik..hak3

    ReplyDelete
  2. wah! bestnyer ninie leh berkumpul mcm tu..pengalaman yg best kan?

    ReplyDelete
  3. kamu sangat cantik!!!

    sayang, kiter tak pande la main tenis heee... :p

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا