Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, March 3, 2011

ByE -ByE kak AzaIni..;D

selamat petang sumer
oooo kl look likes nak raining nie..
alangkah seronok kalau kat umah ni kan..heehhe..:)

hurmmm
firstly nak say all da best n babai kat kakak saya bawah nie..our senior PA's kat Tabung Haji ni..nak bersara da..lama giler dia dedicate diri dia di Tabung Haji ni..cayok laa kak azaini...:)..

semoga lepas ni kehidupan kakak saya ni makin bahagia dan senang di samping anak2 dan keluarga tercinta..kami semua doakan kesihatan akak ok..:)..rajin2 laa jenguk2 kami adik2 di Tabung Haji ni ye..:)






kami buat makan2 kecil2an sempena majlis perpisahan dengan kakak kami ni kelmarin..:)
bg laa adiah sket untuk dia..sebagai kenang-kenangan kan..
oo ya...have a nice weekend u'ollssss...;D
P/s:
see ya next week
will not be around dis week..:)
lurvly hubby..let's tanned our skin love..;D

2 comments:

  1. aiseyman apsal tak ckp ada vacancy..
    leh akak apply hehehehe...
    sronots nya nak ber'tan'ning!
    enjoiceeee.....

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا