Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, March 16, 2011

SHayE lapAAAAAAAAAAA JoM LunCh!!;)

oooooo yummmy..:)
air tangan hubby memang x penah TIDAK MEMUASKAN..:)
sumer enak2 belaka...
ni dinner mlm td..lik dari dating ngan hubby kat Mid Valley pas keje, hubby shaye watkan ini tuk makan malam sambil menanti wifey ni masak yang kat bawah ni plak..hehehe..
oooooo resepi dari mamaku sayang..:)
AYAM MASAK LOMAK CILI API kesukaan shaye..
uuuuuuuuuuuuuu sedap ooooo...:)
perut da nyayi lagu RAPPING nih!!
jom g lunch...:)

p/s:
mekaseh sayang for da delicious dinner yesterday..:)

10 comments:

  1. huih byk nye hot dog tuh
    boleh buat frozen sekali. hihi

    ReplyDelete
  2. ya Allah sodappppp ehhhhhh...den dah la tongah lapo nie haaaaaa

    ReplyDelete
  3. amboi kan main lagi suami isteri makan ye..

    sodap2 semuanya lak tuh

    ReplyDelete
  4. banyaknya roti hotdog tu. dahsyat2. pastu siap nasi lagi haaa. hehe.

    ReplyDelete
  5. masak lemak ngan apa tu???

    nk hotdog...wuhuhuhuh

    ReplyDelete
  6. comel je nasi ngan kicap tue..feveret sy tue sis..heehehhe

    ReplyDelete
  7. sedapnnye ayam masak lemak, feveret jugak tu!!

    btw, sy dah share resepi roti tu.. bolehlah cube! ;)

    ReplyDelete
  8. gile banyak husband ko buat
    nak sedekah kat aku sikit ke pe tu??? nak nak nak (ye saya muka tak malu :p)

    ENTRY HOT : Hari Ini Dalam Sejarah

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا