Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Friday, March 25, 2011

MaCARooNS frOm HuBby + DAtes WiF maMA AYAh..;D

Salam,

Waktu ini sangatlah teringin nak makan macaroons ni, bukan sebab hamil ye kawan-kawan, sebabnya tekak ni memang gatal kalau nampak makanan yang susah nak dapat ni.Resepi Macaroons ni ada banyak di internet tapi nak buat sendiri, walawei tak pasti lah kalau berjaya atau tidak..hehehe
malam td lepak Damas ngan cik hubby..selalu sgt dengar sana sini pasal mak arun ni..:).. tu teringin sangat nak rasa...lastlyyyyyyyyyyyy finallyyyyyyyyyyyyy hubby ku sayang belikan juga..waaaaaaaaaaaaaa terharu...sob sob...mekacehhhhhhhhhh syang layankan prmintaan wifey mu ini...;)
latelyly ni selalu gitu..kelmarin tetibe text tu hubby.."yang bleh minta tolong x b?..lik kang belikan coklat 1 ye..kecik pon xpe..nak rasa je"..haaa hamek ko..buang tebiat ape gitu..mcm x penah mam cekelat je kan peel nie..ehhehe...
hubby pon layankan aje...heheheh..lik keje mlm tu pas dinner hubby ku wat suprise..ingatkan dia lupe da..:)..tetibr je hubby..."yang, amekkan kunci dlm poket baju i tuh.."..shaye pon g laa menyelongkar baju hubby..hehehe..tup2.."yeahhhhhhhh yang ada cekelatttttttttt...:p"..yeah terus kasi kiss pp hubby 1..hahahaha..terharuuuuuuuuu...:)..hubby ku x lupe li kan cekelat..:)
ni teringin mak arun ni plak..memacam hel..hehehehe...:)
sedappppp oooooooo...manis2 gitu..mcm2 flever ada..mcm2 kaler juga..cecomel je..
hubby pon test gak 1..''seb baek dap yang..''..;)..hehehe..mahal wehhh 5 bj RM12..hamek ko!!
lik keje semalam call mama..mama n my sis ada kat mid valley..sopink2 gitu..hehehe..terus ajak mamaku lepak kat Bangsar South minum2 petang2..hehehe..ayah ku pon ada juga...sesekali ptg2 ajak parents lepak minum best gak..:)..hehehe


almaklum laa da kwen ni x duk umah parents selalu kan..:)..winduuuuuuuuuuuuu ooo sama mereka..;D..borak2 layan kopi..ayah mam mee kari..shaye x mamam coz mlm nak dinner ngan hubby...:)

hubby lik tu ke Damas tu..dpt mak arun ni ha..hahahha
then ke damansara makan western..lamb chop lagi..hehehe
makan saje keje...:)

heapy weekend uoll's..:)
mlm minggu ni shaye n hubby nak g men badminton..:)..nak join x?
jom ar...;D



4 comments:

  1. kak d pun teringin sangat nak makan macaroon ni. tp tak dapat2 lagi. huhu. tiap kali g kedai kat empire yang member kata sedap tu mesti dah habis. huhu.

    ReplyDelete
  2. muka sis nampak tembamm...org dah kawen badan mesti naik sikit kan? alamak badan kite yang chubby nie kalau kawen mst gemok..waaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. kty bila ler nak dpt merasa maccaroon nie .

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا