Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, March 28, 2011

OuR lIttLE eArTh hOuR..;D

assalamualaikum..:)

owhhhhhhhhhh abaikan pp ku yg da tembam sket tue ek..hehehe..

bese laa kawen da kan..bahagiaaaaaaaaaaaaaa..mesti laa badan naik..ooops badan tidak ye...PP je..hehehe....badan maintain ayu gituuuuuuuu...


xde laa lemak sana sini bersepah ye..:)

owhh ini kami hubby n wifey dating n sopink di ikea semalam..;)

cari barang umah n buying our new meja makan.....yeahhhhhhhh..


tenkiu encik hubby!!!

i love it...;D..comel tuk kt berdua...;p

ikea with frenzie memang seronok..jalan2 n makan2 my feveret sweedish meatballs ever..:)

sampai x larat nak jalan coz kenyang..hehehe..padahal jam 4 pagi da lepak MCD Bangsar for breakfast..hehehe...


rajin cik hubby layan wifey ni sampai 4pg g makan mcd breakfast..;)

pekena big breakfast n my feveret hot cakes..hehehe

dis our little earth hour last saturday..:)

pepagi lagi da ikut hubby g siapkan umah..finally siap da..yeah yeahhhh...;D

sentuhan hubby memang ada class...every each n single room is on hubby's hand..:)

hubby shaye memang suke siapkan preparation umah..wiring n electrical memang his experties..:)...xperlu laa kan nak panggil2 orang lain siapkan umah sendiri kan bile kite sendiri boleh buat umah kite...x macho laa beb nak masuk umah sendiri pon nak panggil orang len siapkan kan..:)...x JANTAN ar dowhhhhhhhhh...

earth hour kami ber BBQing..:)

ada chicken..ada beef n siap ada corn bakar lagi..hehehe

terbaek laa yang..kan...my 1st time earth hour dengan hubby sangat best!!

hubby made early preparation..:) siapkan arang bagai..by the time 7 pm.. sume da ready n waitin for the sun goes down..:P



petang bw si kecik ni jalan2... pantang laa kalau acu ada..seronok bukan main dia..:) hubby memang kusyuk bile bekerja..:) mcm ni baru jantan n macho..:) tahan lasak...panjat sana panjat sini...;D yang penting my lovely home is all by hubby's hand hubby style ada class ada gaya..;D n xpayah suruh2 n cari2 orang nak buat umah sendiri..;D love u my mr.chargeman..

2 comments:

  1. aiyorkkk, kalau tau upah mr chargeman along ni pasang lampu n kipas rumah kitaorg. alaaaa. eh aircond tau pasang tak?

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا