Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, March 21, 2011

phEEEwItttt jANgaN jeles OkeH!!..;D

assalamualaikum..;)
selamat pagi sumer..:)
mood arini heapy..sebab ujan mlm td..ehehhe
sejuk aman tenang je ngan hubby di umah..:)


my dear hubby
wifey loves u okeh darl...:D
ooopss....:)

ok..ni gbr kami..:)
xleh bg tgk lelebeh..x siap lagi..hehehe..
x suprise laa nanti kan?..alhamdulillah sume in progress..

i love to see my hubby smiles..:)
bile dia senuym dunia shaye terang benderang..
hati shaye berlagu riang...


sape x sayang laki oii..:)
thanks sayang untuk weekend yang best..
berdua je..bersama jenjalan...


ahad pepagi da kuar..ke Putrajaya ikut hubby siapkan umah..:)
seronok sgt kat situ..kelmarin hubby g sorang..semalam hubby bw shaye..suke!!hheheh
then balik kami ke mid valley..dating ler ape lagi kan...


makan mcd..tapau je kat bangsar telawi..:)
ujan kan..makan kat umah laa best..berjalan je dari pagi ke malam..:)
nak g tgk belon ujan lebat plak dari ptg ke mlm td..cancel nengok belon..:)


sape da tgk??ninie n hubby da tgk..yeahhhhh..hehehe..best2..shaye suke cite nie..congrats kru..cite yang mantap n best..thanks to ayu n ajib sebab belikan tiket midnyte muvee kami..kami g nonton berempat..:)

pas hubby lik dari putrajaya mlm sabtu tu kami ke cheras for our midnyte muvee together..:) cik hubby belanjer tgk wayang..hehehe..mesti laa kena g kan...:)..tenkiu sayang...;)..abes laa popcorn shaye se pack layan citer ni..sgt suke slang si merong mahawangsa ni...:)

tip top muvee..:)..sejarah yang harus di pelajari..bkn sekadar omongan tp cerita bertauladan itu yang penting..sambil menyelam minum air kate orang..dari tgk si bumble bee yang x wujud tu baek tgk cite ni.:)...sejarah kite juga tau!!..;D

lik dari muvee lepak mamak kat cheras sampai jam 5.30 pagi..berborak ngan ajib ayu husband n wife ni..for our vacation plan yang merata2 nak g tu ha..:)..sedar x sedar da 5.30 pg..heheh..xpe skang xde orang tanya lik lewat ke x ke sbb ngan hubby kan..:)

ape pon thanks tu hubby for a ver hectic weekend together..:)

6 comments:

  1. putih ungu & putih pink sangat cantik! :D

    ReplyDelete
  2. nice pic!! sukee.. heee~ pasangan yang secocok gitu.. HMW best kan..!

    ReplyDelete
  3. first of all, congratulation for both of u!!

    For those yg heart breaker tu...please find ways to deal with ur jealousy otherwise please stop stalking!!

    ReplyDelete
  4. ok..hr ujan..berdua...kami ber3..dan bakal ber4..hahahaha

    ReplyDelete
  5. lovely pics of the lovely couple...
    hectic tapi wonderful kan dpt spend togeder2 dgn yg tersayang....

    ReplyDelete
  6. akhirnya , hehehhe . sweet laa akak ^^ congratss :) tggu letak gmbar anak2 pulak la lepas niehhh ^^

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا