Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, March 8, 2011

HUBBy & wIfEy VAcaTioN wiTh FrENzs..:D

i LoVE mY maN..;D
assalamualaikum..;)
selamat pg sume...
best kan arini ujan pepagi..
beratnyer mata nak buka kan pg td..:)
mama ayah mertua shaye ada di rumah..:)
mama ayah bermalam di rumah kami malam td...
so semalam dinner sama mama ayah..:)..jenjalan mid valley lagi...
semalam kami husband n wife cutiiiiiiiiiii...:)
ooooooo kai ke sini...:)
3 hari 2 mlm tue...thansk sayang for the best vacation after wedding..:)
honeymoon ke??hehehhe...some sort laa..hehehetp dengan teman2 ye..:)
khamis mlm kami gerak ke lumut..pukul 3 pg kami gerak dengan exora yang sgt berharga dan bermakna dlm percutian kami nie..:)...seronok ya rabbi..satu keta naek 6 couple..gamat dalam keta...mata pon jd x ngantok biler ramai2 kan..;)

by the time 6.30 pg da sampai lumut da...:)
seronok ya amat rasa nak g mandi laut..ehehhe
abes da sun burn nie..hehee...masak le nak recover..:)

ini laa kami..6 sekawan..
seronok sakan kat sana..berjalan..makan2..mandi laut x hengat..berjemur..bersnorkeling bagai..
best!!...ramai giler orang last week..seb baek awal2 lagi kami da booking hotel..so sampai je da ada yang tunggu..:)

hubby cape nie..pepagi da nyengeh cam kerang bushuk nie..:)
singgah bekfest kat mamak..:)
lapo plak 4 jam duk dlm keta je kan..:)


muka2 keterujaan masing2 nak nak feri..heheheh..:)

ni laa xtvt mlm kami..:)
x UNO kami main MONOPOLY...:)
riuh sampai 2 pg bermonopoly...

cik abang shaye ni dpt SHISHA memang suke..:)
makan malam biasa2 je kat sini..tp tpt ye gempak..memang heaven..depan hotel kami je..coz 1 st nyte lepak dekat2 je..esoknyer kami makan besar ramai2..:)



yang penting 1 st day sampai masing2 relax tenangkan diri coz esok xtvt kami full..;)
heheheh...


for my hubby...:)
tenkiu for made my day...
tenkiu for being so lovely...;D
so caring...n so sweet...

nanti ninie cite xtvt kami di sana ok
mood still mau bercuti...jom hubby g lg..:)

next vacation...
kite tungguuuuuuuuuuuuuuuuu..hehehe

5 comments:

  1. yang,nk pegi laghik pangkor..superb kan?msti xsesat punyo..hehe

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum...

    salam ziarah dan folo blog ini..

    bestnya bercuti..mesti hilang semua tensen kat opis kan

    ReplyDelete
  3. seronoknya
    saya pon tgh rancang percutian dengan member2

    ReplyDelete
  4. pra honyemun ye? heheheh..nak g jgk la pulau pangkor..hehehe

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا