Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, October 15, 2008

SuNsHInE iN a RaiNbOw.........:P


"SuNShINe IN a RaINbOW"
"tHAT's WHat yoU arE"
...............sUnsHiNeeeeeeeeeee....................

Hheheheh..
pelangiii..lama x juper pelangi di Kuala Lumpur nie kan?kelmarin aku lik keje...ngan bee laaa...yer pick up kat Kay Jay petang tue..;p...when to KL jap cari barang...

aku turun tgk dari langit tingkat 36 nie ari pana jer...tup2 aku sampai kat Lobby ari ujan babe..;)..adusssssss..payung kat ata plak...malasnyer nak naik amek...

so by da tyme bagi reda aku lepak jap amek angin segar kat bawah tue...segar ke?
hahahah..okl aa ujan 2 nie x sesak sangat kan...tapi ujan panas laaa...sure bleh demam kalau aku redah jer g lrt...;)

b marah ujan panas ni kalau aku jalan lan ujan..pantang dia ujan panas...;p
"Leh cacat nie".ayat bee aku kalau tyme2 gini..hehehe

naseb ader kakak tumpang payung ngan aku ker lrt..
thanks kak.;).jasamu di kenang....hehehe

lawa giler seh biler nampak pelangi petang tue.aku xtau naper aku cukup happy jer biler ternampak pelangi tue...da x ku hirau dengan jammed2 di highway federal tue...puas la kitorang duk berborak jer keje sampai ke Pudu tue...

dari aku kat Kay Jay sampai kat Mid pun...pelangi hati aku masih ader...makin lama makin terang menyerlahkan kelembutan warna2 ceris yang lapangkan hati aku...
pada aku , aku cukup suker ujan panas...;p..umpana sinaran matahari selepas embun pagi...

saat2 di mana matahari menempiaskan warna garangnyer...di aaat embun hilang di balik cahaya...aman jer rasa..sejuk jer tubuh...tenang jer jiwa..;p
satu perasaan yang wat aku senang sekali....melihat warna2 yang comel...lembut..

terasa nak maam Paddle Pop plak tetiber...;p
hehehe..askem pelangi tue.....;)
hahahha..

miss mY dEAR BeE...;)

No comments:

Post a Comment

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا