Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, October 7, 2008

YeaH yEAh DA raYA.................;)








salam teman2.......
wahhh lamanyer x menulis nie........;p
hehehhe..penat d araya...arini baru masuk keje lik nie....
raya sakan aku...macam lik kampung jer.

tahun nie aku raya kat KL jer...xlik kampung pun...
pagi raya aku kat umah wif family aku then g umak pak long aku jap.then g umah Uteh amek dia n family....kitorang beramai2 g umah mak long aku kat shah alam...

ramai da sampai rupenyer kat sana.
sumer ader.kaen2 and anak2 sedara aku sumer da ada.
yang palingf baest tang bagi wit raya laaaaaaa
haa sumer beratur tunggu wit raya....

yang si kenit2 nie la best!!!
mangumpul wit raya abes2an..;p
lagi2 si tasha.;).siap bw handbeg lagi kutip wit raya kat pak cik2 yer....
nkal tyul ar budak kecik sorang nie.

tp aku heapy.
spend sket tuk dorang sumer..
puas hati aku..;)

1 comment:

  1. hahahaha wah raya kat kj ker? awat tak bagitau.tapi beza ngan saya,saya pun kat sini jugak. bosan giler....... hehehe

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا