Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, September 8, 2011

EDISI KHAS RAYA: MERDEKA DAY..N PARENTS TURN MELAKA DTG RAYA..;D

assalamualikum..:)

selamat pg sume..alhamdulillah arini hujan membasahi bumi kan..

Lama sgt d ax ujan nie..da semakin panas rasa mlm td,..tup2 jam 3 pg td ujan turun dengan lebat kan?alhamdulillah syukur sesangat kami ..:)


kalian raya ke mana plak lagi arini?

arini ada open ouse besar2an kat opis nie..makan besau je laa kami..hehehe

anyway..SELAMAT HARI MERDEKA YE MALAYSIA..;P

merdeka aritu..mama ayah sume dtg melaka beraya..ilang rindu biler raya kedua sume family ninie datang beraya ke melaka..mama ayah 1st time beraya dengan besan kan..jd mereka sume dtg melawat laa..:)


seronok sgt raya tahun nie..;p

alhamdulillah makin meriah dengan keluarga yang makin besar..:)

pak lang dan mak lang pon ikut mama ayah ke melaka juga..bw anak2 shaye si kiki n putri..;D




lama mama ayah lepak umah kg hubby..

borak2 in laws kan..:)

seronok je dgr n tgk mereka bersama..;D

macam2 family hubby jamu mama ayah n pak lang mak lang sumer..:)

kami masak ramai2 pg tue..siapkan daging garam asam..sup tulang..roti panjang..rendang sume ada laa..siap ketupat sume mama sediakan buat tetamu nie..;)



hubby laa paling seronok melayan tetamu sume..kalau last year selalunyer in laws kakak2 yg dtg..kali ni in laws hubby plak dtg beraya kat umah kampong nie..:)..meriah sesangat..pg ptg umah mama ayah sentiasa ada tetamu yg dtg tau..;)














masing2 seronok lepak umah hubby nie..besar...nyaman..ala kampong kan..memang laa best..masing2 berat je kaki nak balik kl...;)..next year dtg lg ye sume!!;D





kebetulan ptg tu juga parents abg ipar sampai juga dari Sepang..:)

lg laa meriah..3 - 4 biji keta sampai..;D









Pagi tu hubby n family bw ninie beraya ke PERNU..:)

lawat atuk hubby..atuk atan..;)

umah ni lg best...

sebab ada tangga yg comel!!

hehehee....siap beraya dpt mkn ikan bakar lg kat umah mak ngah hubby..;p

sgt peramah sume orang2 melaka nie..;D



abes sume umah pak cik hubby kami g pg tu..penat bw perut je laa sek di jamu mkn je kan..:)..meriah sgt biler bersama big family nie..baru kat melaka ni...blom ninie bw hubby jumpe big family my side plak kan..;D

1 comment:

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا