Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, September 12, 2011

~~HuBbY & wIFEy 1St YeaR oPEn HoUSE~~;D

assalamualaikum..;)

selamat pg sume..

sehat x ni sume?

10th September 2011

hubby & wifey ni buat open house kecil2an di pondok kami..:)

seronok sgt 1st year kawen ni buat open house..

alhamdulillah ramai yang sampai umah kami..;D

majlis kecil-kecilan raya nie..officemate hubby n kawan2 dtg beraya kan..all family members juga dtg..meriah umah kami kelmarin..;)..ujan pon penuh!!..;p..



paling best bile makanan sume abes..xde sikit pon membazir..;)

alhamdulillah...pagi2 lepas subuh jam 6.30 hubby da bw wifey ni ke PASAR PJ..cari bahan2 nak jamu tetamu..

sume kakak2 dan abg ipar sampai..

mama ayah n angah pon sampai umah jga..:)

kawan2 hubby n office mate hubby sampai ke tgh mlm lepak umah dengan anak2 comel mereka

seronok btol bile ramai2 kat umah..meriah..;)


n ilaa teratak kami..
x mewah tp bersederhana..alhamdulillah..:)
hubby da sediakan semua buat wifey dia ni sebelom kami nak berumahtangga dulu..
sume benda hubby da plan to have in da house before dia bw wifey ni masuk umah..;D

lurv u laa sayang...;D

Lepak2 bile sume kami da siapkan..:)
just tunggu ketibaan tetamu je..ehhehe
sambil2 tu layan PS3 dia laa kan..ape lg cik abg nie..;D



menu kami:

MEE KARI

POPIAH GORENG

NASI IMPIT & KUAH KACANG

TRPICAL PUNCH wif NATA DE COCO

KUIH RAYA..


deco by hubby..dari jumaat mlm lg hubby da siap hias2 umah tau..;D
dia mmg suke bab2 menghias umah..alhamdulillah ringan tulang cik hubby nie..:)
kalau x penat laa cik wifey ni nak siapkan sume kan..jd suami isteri ni kena laa ada tolak ansur kan..:)..baru makin sayang..:)

ni preparation kami sabtu tu..siap2 kan brg nak masak..:)
hubby wif popiah goreng dia..:)
me siapkan mee kari..rebus kerang..kopek kerang..masak nasi impit..n kuah kacang..:)
yummyyyyyyyyy...seb baek hubby rajin ke dapur..jd bab2 menggoreng kacang sume serahkan pada hubby je..heheheh..thanks chef ku..;D











mee kari in da making!!...1st time ni buat sendiri..selalu dulu tolong mama je masak..hehehe

3 comments:

  1. rugis tk dpt rasa mee kari ninie..

    ReplyDelete
  2. sedapnyer....
    saya suka mkn mee kari...

    untung dpt suami yg ringan tulang...


    salam kenal...

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا