Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, September 26, 2011

~~OpEn OusE My DAd HoME~~;D



24 SEPTEMBER 2011

SABTU


open ouse teratak ayah dan mama saya..:)

di sini laa kami hubby n wifey abeskan masa last weekend..:p

buat jamuan raya laa kan ape lagi..hehehe

jamu tetamu makan..;D







ayah mertua pon hadir meriahkan sama makan2 nie..:)

macam2 lauk ada..:)

pepagi lagi hubby dan wifey ni da ke pasar PJ tau..:)

beli 12 ekor ayam untuk buat BBQ



off course laa merinated b y HUBBY MASTER CHEF ninie kan..;D

sume nak merasa air tangan hubby nie..tu yg hubby buat kan tu..siap dengan 8kilo kentang untuk MASHED POTATO juga..:)



ninie siapkan mushroom soup..waaaaaaaaaa enaks..juadah mcm nak bersantai tepi sungai je kan..:)..seronok bakar2 ni tp cian laa hubby shaye berpanas..:)..seb baek tunang angah ada sama dat day..mereka laa yang membakar dr tghari sampai ke mlaam..;)


thanks to LYNN my best fren dtg dengan husband n bb raisya...:)..SUHAILA & SHIKIN pon dtg juga..officemate nine pon sampai..;D...sume sedara mara yang happening..meriah umah ayah last week..syok kumpul ramai2 makan2 borak2 ni kan..;D















































angah my sis siapkan spaghetti dia..:)..coleslaw n sauce for the chicken..sgt yummy n spicy ..;)

tp yang penting sedap!!sume puji merinated chicken mr.hubby..;)



ni nurse2 mama dari KPJ SELANGOR..mereka pon dtg ptg tu lepas KEJA..:)









my little ADNI..:)

si comel yang keletah..;p

geram mak long ye ni pegang..;)




sampai ke mlam pon masih ada yang dtg..:)..sampai ke mlm laa hubby n tunang angah membakar ayam dan kemas mengemas sesi..seb baek ada orang kuat 2 orang nie tau..:)..lurv u yang...untuk chicken2 yang TERBAEK itu!!!..;D..keringanan tulang kamu juga..;)..i lap u laa B...heheheh...hubby memang suke jamu orang makan..yang pasti dia yang paling xkan menang tangan mengemas dan jamu tetamu..:)..mekaseh yang..;D

2 comments:

  1. beshnya bbq..terliur nengoknya nie

    ReplyDelete
  2. best kak atty..minggu ni kalau ninie xde bertugas haji..akak dtg laa raya umah ninie ye..:)

    kite makan lunch ninie masak..:)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا