Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, September 19, 2011

~~HubBY & WiFEy AT FiREfLy ResOrT~~;D


weehuuuuuu..:)

selamat kembali dari bercuti panjang ye sume..

waa seronok ek sume cuti lama2 nie..

alhamdulillah MALAYSIA pon relax je dak..


hubby & wifey ni ke FIREFLY RESORT, KUALA SELANGOR

seronokkkkkkkkkkkkkkkkkkk giler..pekena seafood laa kan ape lagi dan menikmati keindahan ciptaan allah swt..:)

masyaallah cantiknyer kelip2 tu waktu malam..:)

rezeki kami..jumaat petang tu hujan turun dengan lebat sekali..risau gak sebab kalau ujan lebat malam tu x dptlaa kami nak menikmati cahaya si kelip2 nie..;p


tp rezeki kami kan..sebelom maghrib tu ujan da berenti..alhamdulillah..xdpt nak amek pic sebab atas bot tu xleh ada lampu,,jd kami menyusuri sungai dengan gelap gulita..tp kelip2 tu sume da mcm lampu pokok krismas beb..cantek sunggoh!!;D

MUKA SERONOK HUBBY & WIFEY..;)

dpt tgk kelip2..turn kami yang ke 13..lama x lama laa nak tunggu turn kan..yang penting time ni da nampak kelip2 berterbangan di depan kami..




bw si kenit2 ni menikmati keindahan alam..

ajar anak2 kecil ni jd adventures sket..duk bandar ni kang sume benda dia x kenal kan..;p

jd tu yg daddy dia bw mereka sekali ke sini..;)

























ni laa resort kami bermalam..atas air tu..seronok sgt..:)..layan picca je laa ye..;D..

1 comment:

  1. mak kty ajak gak g sini..nanti ingat nak survey gak

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا