Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, October 12, 2011

~~As her DAuGHtEr~~;D

AYAHHHHHHHHHHHH

along love you..:)

selalu dan selamanya..


hehehe..arini berbunge2 je hati..g keje ayah anta..:)..pestime tau pas LAPAN BULAN KAWEN ayah anta g keje..walau ayah anta takat g LRT je...hihihih..itu dah memadai..anak ye ni bkn jenis meminta2..syukur ape adanya..;)


malam td tido umah mama ayah..cian hubby tido umah sensowang..almaklumlaa..bini ye ni kena duty bw jemaah g klia mlm td sampai KJ da kul 3 pg..lrt mana yang ada lagi ye dak..:)..hubby pon pas maghrib baru balik dari duty semalam...sempat laa g dinner semalam ngan hubby sebelom duty..;)..mekaseh sayang..;)


ayah siap bekalkan anak ye ni ROTI GARDENIA STOBERI lagi tau..mekasehhhhhhh yah!!!!;D

susah2 aje..kul 5.30pg td ayah da bangun..anta mama g spital nak dialisis pagi nie...besar pengorbanan ayah yang x termampu aku balas..cuma pada allah aku mohon agar ayah sentiasa di rahmati dan diberkati..amin.;)


balik je keje petang semalam terus je shoot balik kelana jaya..:)

sampai2 je ayah da tunggu kat sana...mekaseh yah!!sekali lagi susah2 je amek along kat lrt..ayah x penah merungut..x penah mengata tidak bila tentang anak..:)..alhamdulillah punya ayah yang memahami dan menyayangi kami..:)


lalu, terus je ajak ayah ke kedai si TUTI FRUITY...:)

beli semangkuk buat ayah...;p..terus ayah kate "BARU SEMALAM AYAH AJAK MAMA DATANG NAK TRY ASKEM NI LONG..;)..alhamdulillah ya allah..kau lintaskan tentang itu di hati hambamu ini, lalu aku sampaikan pada ayah tanpa perlu bertanya terdahulu pada dia...:)




melihat ayah makan..hati jd sebak.."alhamdulillah aku tunaikan keinginan ayah yang ini"..:).. selalu aku punya INSTINCT tentang ayah..:)..alhamdulillah..x terpk tuk belikan cuma suddenly terlintas nak belanja ayah makan petang semalam..;p..


rupenyer2 ayah pon MENGIDAM nak makan TUTI FRUITY ni rupenyer..alhamdulillah..:)

siap ckp ujung bulan ni ayah nak beli yang besar laa long..hehehhee..:)...suke shaye tgk ayah makan tau..walau di beri segunung intan..xkan sama dengan ayahku yang macho ni seorang..;D



5 comments:

  1. semoga hubungan kekeluargaan ini kekal abadi. seronok tgk family gembira kan. tapi saya x bleh la bg ayah makan eksrem, sbb beliau ada kencing manis.hehe

    ReplyDelete
  2. hehehe
    ye ke yang?kalau camtu bg ayah makan sesudu je bg rasa tau..;)
    jgn bebanyak...bahaya..;)

    kem slm kat ayah kamu ye..:)

    ReplyDelete
  3. sedihlah entry ninie nie..
    kty dah tak punya abah..
    dulu selalu g mengopi atau lepak teman abah tgk bola..

    kalau g service kete , mesti abah temankan..skrg tidak lagi..huhuhuhuhu..

    ReplyDelete
  4. xpe kak..dia sedang berbahagia di sana..:)

    kite doakan dari kejauhan ye kak..
    ninie syg sgt kat ayah|!!;D

    ReplyDelete
  5. along nk gak...haha suka meminta kat along..hahah

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا