Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Friday, October 21, 2011

~~WheN She's oN hER dUtY~~;D

PERASMIAN MENARA BANK ISLAM JLN PERAK
19 OKTOBER 2011

salam jumaat buat semua..:)
sehat arini..alhamdulillah masih di berikan nafas sehingga ke hari jumaat ini..
terimakasih ya allah atas nafas yang ku hela pagi ini..

jom kite citer tentang my event kelmarin..
semalam bz x sempat nak hupdate..hihihi..:)
ok..ini lah MENARA BANK ISLAM yang baru,..
terletak di Jalan Perak depan Hotel Equatorial tu je..:)

on the 19th semalam hari perasmian bangunan ni..kalau nak tau Tabung Haji adalah pemegang saham terbesar dlm bank islam tau..:)...alhamdulillah..dan bangunan ini didirikan di atas TANAH WAKAF dari seorang hamba allah yang budiman..:)


kehadiran AGONG kite merupakan kehormatan tertinggi kerana tahun ni kan tahun last agong kt yang ada ni berkhidmat..:)..sangat hensem ok agong tue..nn senyummmmmmm je dia..:)


upon arrival of AGONG..:)




tgh testing props and sounds..:)

kena perfect sebab function dengan agong kan..everything must be in perfect order..;D


so bz preparing goodie begs n gift for guest..VIP n VVIP's..:)



tempat makan kena setting cun sebab AGONG pon akan santap bersama kami..:)


alhamdulillah majlis berjalan lancar..:)..dalam pukul 5.30 majlis selesai..:)

walaupon ujan lebat petang tu..alhamdulillah..;D

5 comments:

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا