Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, October 24, 2011

~~HuBBy BiRThDAy TReaT~~;D


assalamualaikum semua..:)

selamat pg..semoga pagi2 anda penuh ceria dan warna-warni like me ya..hehehe

selamat pg hubby..tua sehari da kamu..semoga menjadi lebih baek dari semalam ye sayang..;D



semalam 1 ari yang bz..:)

eheheh..bz menghabiskan waktu dengan "birthday man" shaye nie..dari pagi ke malam..:)

semalam buat besday treat special tuk hubby..kak long & family join sama..baru seronok bile ada anak2 buah ni sekali..;)...siap buatkan handmade BIRHTDAY CARD lg buat acu mereka nie..so shweeettt hana & akiq!!..mekaseh sayang..:)


minggu lepas lagi da plan ngan kakak ipar shaye ni..bw besday cake for hubby..:p..SEBAB kalau wifey ni yang bw kang kantoi laa sama hubby ada besday cake kan?hheehee...br laa special bile bebudak ni yang dtg bw kek..siap pasang lilin n nyanyi lagi kat restoran terapung kat Hulu Langat nie..;D


hubby dengan BESDAY GIFT ye dis year..;D

hubby wishlist:

- I-PHONE 4

- RESISTANCE 3 (GUN & MOVES) for PS3 dia..;)

- BIRTHDAY CARD

muka seronok dpt besday gift idaman..;D



pepagi bangun da kena suprise..:)

hubby g shower,, wifey cepat2 siapkan pressie...hihihi



yummylicious moist choc cake..:)



1st BIRTHDAY as HUSBAND

23.10.2011

~~THE GREATEST TITLE OF ALL~~




sesi tiup lilin ngan anak buah..:)

















sambil makan bleh sambil bg ikan makan..heaven giler lunch kat sini..:)

macam2 ada kedai Thai Seafood ni..















~~SELAMAT HARI LAHIR ENCIK SUAMI~~


Loves, Wifey

11 comments:

  1. salam ninie..mesti hubby ninie happy semua wishlist termakbul..

    ReplyDelete
  2. woot!

    iPhone 4 tu. XD

    happy birthday pada suami kakak :)

    ReplyDelete
  3. kak atty,
    memang suke sangat laa kak,
    lagi2 tang game tu..dia leh layan dari ptg sampai tgh malam men game saje..:)

    ReplyDelete
  4. Salam Meizsha, hepi belated busday to ur hubby, moga kalian bahagia selalu~

    ReplyDelete
  5. mesti hubby u gumbira dpt the pressies...
    hepi bufday to your hubby...
    smoga bertambah ketat sygnya pada u *ihiks*

    ReplyDelete
  6. wahh untungnya hadiah sume best2 tuh. happy birthday to your hubby ya =)

    ReplyDelete
  7. rasp,
    insyaallah..sayang bkn dtg dengan harta benda yang..:)..

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا