Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, October 17, 2011

~~HubBy & WifEy WEEKEnd~~

selamat pagi sumer..:)

sehat arini?me & hubby alhamdulillah dua2 sehat jiwa dan raga...

hihihihi..bese laa kalau pas balik dari kampong..mesti otak cerdas badan pon cergas..tau..;D

jumaat kelmarin..balik je dari keje kami terus shoot gerak balik melaka..alhamdulillah jalan pon x jammed aritu..syok ar balik..ehhehe..lama da x balik kampong..last balik pon raya aritu je..so dpt kesempatan balik ni mmg seronok laa kan..hubby abes je duty balik dari klia jumaat tu terus kami balik kampong..:)


sape xnak lepak2 bawah pokok cerini ngan angin sepoi2 bahasa je petang..:)..tu laa aktiviti laki bini ni bile lek kampong tau..:)..jd orang kampong sat..petang2 cuci keta sama2 hubby..men air men sabun..mama ayah duk lepak dating bwh pokok ceri borak2..:)


tghari masak2 n makan2 kat beranda adap tasik ni..:)..syiiiokkkkkkkkkk wooo..:)

ngan angin yang kuat..ngan air kelapa muda by hubby...oooo macam tepi pantai tu..;p
sangat suke bile hubby ajak balik kampong..laju je packing baju masuk beg..;D



sabtu tghari jam 12 mama ayah sampai melaka..mereka pon datang lepak kampong gak..jengok besan..:)..mama ayah dtg berdua je..jdnyer kami berlima je kat umah ari sabtu tu..pepagi da bangun n makan pg ngan mama ayah n hubby..;)..then kami keluar ke pekan, cari barang nak masak lunch tuk mama2 n ayah2 kami nie..


1st time besan berdua makan tghari bersama..:)..anak menantu makan sekali..hihihh

sgt best!!!..bahagia je kami rasa dpt layan 1st class buat keluarga kami nie...:)..

hubby kalau ayah datang dari kl mesti akan cari buah kelapa muda buat ayah n mama..:)

minuman wajib tatkala cuaca panas kat sini..terbeak beb!!!;)....



lepak2 borak2 kat beranda...mama ayah sangat suke kalau balik kampong hubby...amek angin depan tasik nie..:)



jalan2 sampai ke MALIN, cari kupang ni sebab ayah shaye suke makan..:)

3kilo sekali hubby beli nak masak tuk ayah mertua datang..ehehehhe..

feveret ninie ni..kalau balik kampong hubby mesti dia belikan zaman bertunang dulu..;D

mekaseh yang...;D...masakkan KUPANG BLACK PEPPER tuk makan tghari mama n ayah sabtu tu..:)..x lupe ASAM PEDAS IKAN PARI..n SAYUR KOBIS GORENG ..:)

seronok lunch ramai2 ni..;)..sampai ptg ayah n mama kat melaka..ABAH pon dtg juga dat day..:)

x terasa waktu berjalan..tau2 je da petang..hihihi



bahagia rasanyer bile tgk dua2 mama ayah saya ada bersama..:)
terasa indahnyer rumahtangga di berkati allah dan orang tua..
terasa bahagianya JODOH DARI ALLAH buat kami ini..:)
semoga kekal begini sentiasa hendaknya..:)

p/s:
minggu lepas gak minggu selongkar album2 gbr hubby n family kat kampong..
masyaallah CUTEnyer hubby kecik2 dulu..;)
nanti later kt story ye..hihihi

LOVE U HUBBY..

4 comments:

  1. kty pun suka makan kupang.lelagi along..mmg feveret

    ReplyDelete
  2. ye ke kak?:)
    meh laa dg umah..semalam beli 3kg bawa lik umah..dtg laa makan.:)

    ReplyDelete
  3. melaka di mana ye. eh pintu rumah tuh sangat klasik. cermin kaler2. susah nak jumpa tu

    ReplyDelete
  4. hehhe
    tu laa kan..umah tu design abg ipar sendiri..dia architec..;D

    umah tu miden klasik..suke sgt..:)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا