Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, October 18, 2011

~WheN he was jUSt A lIttLE bOy~;D

assalamualaikum sumer..:)

camat pg...da makan pg da?kite blom lg makan..ke hulu ke hilir dengan keje x sedar da nak ke 9 pg..how time flies kan..;p..


ooo nak tau cape si cute kat atas nie x?:)

ni laa hubby saya yang terchinta tue..hehehe

CUTE BANGAT DEH KAMU!!;D


balik kampong last week, abes sume album mama kuarkan dari gobok..:)

berpuluh2 album gbr ada...sume mata tertancap nak cari picca hubby kecik2 dulu..

selalu hubby kate "DIA CUTE" kecik2 dulu, sebab tu sume orang suke kat dia tau..;p


YA memang cute giler rupenyer dia..hehehe..ni bukan masuk bakul angkat sendiri ni..tp realiti..patut laa mama kate orang gelar hubby "MAT SALEH KONDO" kecik2 dulu...;)

sangat suke ngan pic ni..xtau nape..ada qaseh dan sayang menyusup dlm hati bile terlihat gbr hubby yang ini.:)..masyaallah, DIA PEMILIK RUSUK KIRIKU rupanya yang kau cipatakan ya allah..alhamdulillah..



ni dengan ''MAK ANGKAT" hubby..;)..sampai arini hubby sayang ngan mak angkat dia nie..tempat bermanja kecik2 dulu ayah kate..:)..how sweet..hehehe..sgt teruja dengar citer ayah n mama tentang buah hati shaye ni kecik2 dulu..:)..rasa nak senyumm je bile teringat kisah hubby kecik2 dulu..:)




see..da boy at the end on the right..comel wehhhh...:)..doaku punye "malaikat kecil" kami seiras hubby di waktu kecilnya..insyaallah..;D..


P/S:


later kite citer hubby di zaman remaja yang buat tido shaye x lena..hati berbunge-bunge je ok..:)

2 comments:

  1. bila hati dh sayang, segala tentang dia kita rasa best nak dgr dan rasa semuanya citer tu comelllllllll jer kan? :)

    ReplyDelete
  2. hehehe
    aah laa kak..:)
    bile hati da suke..suke nampak cantek ye dak..:)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا