Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, October 18, 2011

~~BuaT yanG sElalU pakAI CAP nIe~~;D

heheheh

selingan...muka wifey yang baru pas makan kek..hihihi

makan free arini..sebab arini besday big bossshhhh..;D

tetibe windu cik hubby yang kat umah tu laa plak..;p

hye tembam shaye..:)

paling suke bile hubby pakai cap dengan white shirt..MACHO!!heee...

lagi2 kalau dia pakai cap terbalik ke belakang...

manusia paling byk kolek si CAP yang ninie kenal selama hidup ni, rasanyer hubbyku ini laa orangnyer...paling byk cap...:)..macam2 kaler hubby ada..merata2 tempat beli cap...latest last year pon wifey ni ada adiahkan cap buat hubby...


ninie ni jenis kalau suke tgk orang tu pakai ape..mmg tu laa dia kan dpt selalu..hihihi

naseb laa kan...sebab hubby look gud in a cap so shaye suke dia pakai cap always..;)

see...kan ke hensem tu..:)

alhamdulillah pemberian allah buat dia suami shaye nie..:)

muka yang jd idaman para gadis satu masa dulu..tapi kini..SORRY HE'S TAKEN bak kate hubby..hehehhe

ni zaman mula2 kami berkenalan..:)

sebab cap merah ni laa buat wifey ni JATUH CINTA PANDANG PERTAMA...

ehhehe..mungkin sebab he really2 looks gud in a cap..;p


dats y i keep callin him "MR SWEET SMILING EYES"..;D

9 years ago..:)...tiap kali dating mesti x tinggal cap dia..dengan ketinggian yang sgt laa menggalah..dari jauh da bleh perasan hubby dgn cap merah dia..;)


hubby ..sweater...skate shoes..and cap mmg xdpt nak dipisahkan sampai bile2 pon..:)

mesti nak besar..selesa n x ketat..hahahaha..sampai wifey pon xleh pakai baju ketat2 tapi dia suke wifey dengan kebaya..:)


sweater kuning ni pon ada pada shaye..ada jugak laa sweater yang da kena humban dalam tong..:)...yang pasti HIP HOP style kena ada..:)...da masak sgt da...yang bagusnyer hubby shaye nie...pakaian x memilih langsung..:)..9 tahun shaye kenal hubby..ape saje baju yang shaye hadiahkan hubby mesti pakai..:)..sbb kite da tau dia taste cemana kan..jd pilih laa yang ape dia suke kan?senang...:)

lagi satu..sangat suke bile hubby berbaju melayu..terus JATUH CINTA lagi sekali..hahahaha

pengsan kejap**hehehhe bile hubby lengkap bersamping bagai..;D..tgk picca hubby 17 years old ni terus falling in love lg..hahahahah....


terus ckp kat hubby.."nanti kite wat baju gini ye yang"...hahahaha

kami bercinta bile da zaman remaja..maka zaman kanak2 nye x shaye kenali..so..bile lihat picca2 tumbesaran hubby seronok menyelinap dan curi2 bahagia dalam hati..:)

"MY SWEET SMILING EYES"

yang buat tido x lena..makan x kenyang..mandi x basah..lencun jer..heheheh

ckp kat hubby.."amek gbr sowang2 ni nak bg kat awek la tu dulu"..:)hihihihi...


p/s:

lagu ni lagu zaman mula2 kenal when we were 18 years old..:)

time tu study kat kuantan..ari2 kumpul coin sebab nak dgr suara dia..:)

2 comments:

  1. husband zana lak x pernah pakai cap.. hihihihi..

    ReplyDelete
  2. wai pun suke tgk guys pakai cap..cute..:)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا