Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, October 13, 2011

~is it OK to read your partner's Facebook messages?~~:p



~~is it OK

to read your partner's Facebook messages?~~

heheheh
done reading CLEO..:)
lama x baca magazine skang ni..nak baca yang ilmiah saje..hahahah
bukan ape..kadang2 malas beli mahal2 majalah ni tp dlmnyer xde info..byk iklan n gbr pompuan2 pakai baju x cukup kain..:)..malu ah..hihihi

ooo ya, tertarik dengan isu di atas..;)
jom kite share pendapat anda..

FOR ME exactly and honestly kekadang tu gatal gak tangan ni nak baca tau B..hihihi but no need sebab xde punca untuk saya meragui keperibadian sang suami..:)...sebabnyer da terang2 laa cik hubby ku sayang tu buka facebook depan mata cik wifey ni..so ape nak ragu2 lagi kan..sama2 baca n sama2 eja lagi message2 tu nyah..hahahahah..:)


x elok kalau idop sentiasa nak ragu2 ni kan..dari hati senang jd x senang..kan bagus kalau sama2 berterus terang..kan lebih baek..:)..xyah nak suluh dlm gelap..SPOTLIGHT CIK HUBBYku bagi tau..;D..suami kite kan mesti laa kite kenal kan..tido pon sebantal xkan keje nak MENIPU JE SAMPAI KE LIANG LAHAD??


hidup berumah tangga ni kena BERSAMA..IKHLAS..jangan cerita tentang kejujuran, keikhlasan pasangan kalau DALAM DIRI SENDIRI da tau "AWAK TU X JUJUR dan X IKHLAS" kan?..kalau diri sendiri da ada kesedaran xkan timbul isu NAK CHEK2 MESSAGES ke..EMAIL ke..HP ke kan?;D..xkan la x cukup da kawen pon nak menggatal lagi kan?


logik ada juga yang sorok2 baca messages, email, hp hubby/boyfren masing2 kan..sebab ada perasan mcm terancam kan takot2 kalau they up to something yg akan buat kt terluka..pd saya BIA KITA TAHU DARI MULUT PASANGAN DARI KITA TAHU DARI MULUT ORANG LAIN kan?:)


kalau masih nak ragu2..yang senangnyer

DELETE AJE ACCOUNT LAKI BINI..;)

haa xde orang kacau n ganggu2 dah tau..hihihihi


ape pon kena ingat, kalau hubby/wifey nak buat jahat, depan atau blakang kt pon dia buat jugak..tu tandanyer XDE KESEDARAN TTG APE ITU TUJUAN SESEBUAH PERKAHWINAN.


SO WHAT SAY U??;D

baca ke?..haaa balik kang cube g chek FB laki masing2 ye..hahahha


most Asian women say YES
but

only if we suspect he's up to something

askCLEO.com/October 2011

4 comments:

  1. kite suka baca msg hubby sebab kite busy body! hahahhaaa~~~

    ReplyDelete
  2. hehehehe
    kak ina..ninie pon baca..hubby siap SENT ITEMS pon bg kt baca tau...:)

    orang bg baca kite baca je laa..hihihi

    ReplyDelete
  3. kite xde msj sape2 nak bace lgik :(

    he3

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا