Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, December 5, 2011

~10TH moNtH WEDDiNg ANIvErsaRy WiTh lUrV~


5 Disember 2011

CAMERON HIGLAND

10th month of weddings


salam..:)

arini nak senyummmmm panjang je walau badan da start mau demam nie..

demam rindu kat cik abang syang..:)


ape pon..

selamat ulangtahun kite yang ke-10 bulan sayang.;)

terima kasih kerna menjadi suami yang paling HOT abad inie..:p

wifey lury u hubby..;D



celebrating our 10th month of wedding di atas Cameron Highland..:)

kami ke sana SABTU kelmarin..:).. meraikan hari cinta kami awal 2 ari..:)

ke tempat cinta mempertemukan kami 11 tahun yang lalu..

di sini laa kami mula2 kenal..ikut trip NEGARA yang satukan kami sehingga hari ini..

alhamdulillah


ini kali ke-2 kami ke Cameron Higland setelad dipertemukan disini 11 tahun yang lalu..:)

serba serbi masih segar dlm ingatan..tempat kami menginap..tempat kami ramai2 bermain dan berkumpul..:)..bersama rakan2 dari setiap pelosok negeri..:)






kami masih lagi SWEET 17 dat tyme masa kami bertemu..

cinta monyet kate orang..saat baru mula kenal kan seronok,

masing2 saling nak kenal..;)


bahagia rasa bile berada di tempat kami mula2 bertemu dulu..

siapa sangka kan..cinta monyet tu bawa kami ke alam rumahtangga..:)

terima kasih suami atas kasih dan cinta anda...:)







menghayati keindaha ladang teh bersama..:)

dengan hot tea dan strawberry cheese cake kami.:)

bestttttttttttttt giler..suami xpenah SIBUK bile masa bersama wifey ini..sentiasa punya waktu buat isterinya ini..;)










kesejukkan dan keindahan yang sgt mempesonakan hati kami dan akan ke sini lagi insyaallah

x puas kerna tidak bermalam disini..kami akan dtg lg ye Cameron!!;)



















TERIMA KASIH SUAMI..:) atas perjalanan x di rancang ini..:)..suprise yang menjadi..subuh2 da bangun bersiap..jam 11 mlm kami da berada di kuala lumpur untuk KLIA sabtu kelmarin..:)

1 comment:

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا