Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, December 28, 2011

FRoM tAipINg - bUKiT laRuT - KUalA SEPetANg WIth LuRv~

salam..:)

selamat ari rabu ye kawan2..

actually arini ari yang hati x bape syok sket..

soriii..pg2 dpt brite x syok..my kazen lost his baby in her tummy last nyte..

now ada kat spital untuk push out the baby..pity her..:(..wut to do..ajal maut di tgn allah kan..




MEE UDANG KUALA SEPETANG..:)
yup kami ke mari sabtu kelmarin..pertama kali hubby ke perak kan..jd merata la ayah bawa hubby jalan..:)

sampai ke taiping kami pergi..;)
ni bkn makan mee tp mkn udang sesaja..RM6 sgt berbaloi kan..;)









nice view di TAMAN TASEK TAIPING..

yaa from taiping with lurv..:)

wif hubby and mama & ayah too..;D







haisshhh sukenyer saya di sini..sejuk je mata memandang suasana..:)

keindahan ciptaan allah swt...rasa tamau balik pon ada..:)









sweet couple ever!!;D

love them so muchhhhh...



then kami ke BUKIT LARUT..

hubby suke sgt kat sini..will be here again sebab nak naik BUKIT LARUT tu pula..;)





n sempat ke CHANGKAT JERING pekena satay n kuih tradisional kegemaran saya nie..:)

panas2 lagi ok..terbaekkk..;D



sebelum ke taiping..kami ke kenduri kawen sepupu ayah..:)

ni laa pestime orang kampong nak tgk menantu ayah yang satu nie..:)

"si BESAQ TERGOLEK" hehehe..terkejut sume tgk hubby..;)

















ni laa kampong ninie.;)..pertama kali bw ENCIK SUAMI ke mari sepanjang perkahwinan kami..:) yang best sume pak cik mak cik ninie balik kampong gak last week..meriah laa umah tok..:)..pak ngah mak ngah..mak long pak long n mak lang pon balik dari KL..;)


seronok laa hubby jalan2 kampong..cumanyer tinggi melangit sangat cik husband tu sampai kena menunduk memanjang dalam umah TOK..;D..kalau dulu balik umah tok as SINGLE MINGLE tp skang balik da BERSUAMI..lain benor rasanyer..:)..

3 comments:

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا